Βόμβα Καΐπερς: “Δεν πάω στην ΑΕΚ, δεν με σεβάστηκε”

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Ούγκο Καΐπερς αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να πάει στην ΑΕΚ αφήνοντας αιχμές για την στάση της Ένωσης.

Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε» ήταν τα πρώτα λόγια του Βέλγου επιθετικού.

Στην ίδια ιστοσελίδα ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ όχι απλώς έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Εργοτέλη, αλλά έχει καταβάλλει και τα χρήματα για την αγορά του Κάιπερς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook