Xωρίς τον Κάϊπερς στα Τρίκαλα

Ο άνθρωποι του Εργοτέλη θέλησαν να προστατευόσουν τον παίκτη ελέω τις μεταγραφής του στην ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ολοκληρώθηκε επί Ηρακλειώτικου εδάφους η προετοιμασία του Εργοτέλη για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στα Τρίκαλα το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/5 17:00).

Ο Τάκης Γκώνιας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδος στην οποία δεν θα βρίσκονται ο Σταμόπουλος ο οποίος στο ματς με τον Αιγινιακό τραυματίστηκε και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του καθώς επίσης και ο Ούγκο Κάιπερς.

Ο άνθρωποι του Εργοτέλη θέλησαν να προστατευόσουν τον παίκτη ελέω τις μεταγραφής του η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ στην αποστολή θα υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Στέλιο Λαμπάκη ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί τον περασμένο Οκτώβριο στο χιαστό και είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει και πάλι της υπηρεσίες του.

Οι 18 που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι:

Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου, Μαζουλούξης,  Νικολακάκης, Μπουτσάκης,, Ιατρούδης, Αγγελόπουλος, Σταματάκος Λαμπάκης, Πάτας Βογιατζής, Μανουσάκης, Εφορντ.

Η αποστολή του Εργοτέλη θα αναχωρήσει σήμερα από το Ηράκλειο με προορισμό τα Τρίκαλα ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου.

Η τελευταία προπόνηση για την ομάδα θα γίνει σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδος των Τρικάλων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook