“Στην ΑΕΚ ο Καΐπερς”

Όπως μεταδίδεται στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες, ο Ούγκο Καΐπερς αναμένεται να αγωνιστεί στην ΑΕΚ που τα φέρεται να τα έχει βρει με τον Εργοτέλη για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gazzeta, o Oύγκο Καΐπερς αναμένεται να μετακομίσει στην ΑΕΚ με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. “Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι «κιτρινόμαυροι» είναι πολύ κοντά στο να τελειώσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή και δεν αποκλείεται έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ‘χει ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Η Ένωση αυτή τη στιγμή -όπως τονίζεται στην Κρήτη- είναι το απόλυτο φαβορί για να αποκτήσει τον 21χρονο Βέλγο που έχει σημειώσει 20 τέρματα φέτος με την φανέλα του Εργοτέλη (ο οποίος δεν διεκδικεί καν άνοδο και αυτό δείχνει το μέγεθος της προσωπικής επιτυχίας του Κάιπερς)” αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Όσον αφορά τα ανταλλάγματα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εργοτέλης θα πάρει ένα σημαντικό ποσό (όχι πάντως αυτό που περίμεναν στον σύλλογο) και παράλληλα θα παραχωρηθούν παίκτες από την ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook