Έχασε τον πρώτο “τελικό” και μπαίνει σε περιπέτειες ο Εργοτέλης!

Ο Εργοτέλης πλήρωσε το πρώτο, κακό, 20λεπτο του αγώνα όταν δέχτηκε δύο γκολ, μείωσε αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 και πλέον δίνει τον τελικό των τελικών κόντρα στον Αιγινιακό.

Δύο κακές εμφανίσεις και ισάριθμες ήττες από τον Πανσερραϊκό και την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν αρκετές για να τον φέρουν στην ζώνη του υποβιβασμού – έστω και σε τριπλή ισοβαθμία. Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια πραγματοποίησαν μια πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όταν και δέχτηκαν δύο γκολ από τους Σουντουρά και Πλαβούκο με αποτέλεσμα στο 19′ να είναι πίσω στο σκορ με 2-0.

Η κακή εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος όταν και ο Εργοτέλης κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Τσέλιο στο 52ο λεπτό. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να κάνει ούτε… μισή ευκαιρία. Και παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο 10λεπτο, δεν κατάφερε να πετύχει ούτε το γκολ της ισοφάρισης γνωρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Πλέον οι “κιτρινόμαυροι” μπαίνουν σε περιπέτειες αφού ισοβαθμούν, με Αναγέννηση και Αιγινιακό, στους 40 βαθμούς και πλέον το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον τελευταίο αποτελεί τον τελικό των τελικών για την μάχη της παραμονής στην Football League.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook