Ο Κατσιμήτρος στέρησε τη νίκη από τον εντυπωσιακό Εργοτέλη!

Δύο σοβαρά λάθη του νεαρού τερματοφύλακα στέρησαν τη νίκη από τους κιτρινόμαυρους που έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι αλλά τελικά έμειναν στο 2-2 με την Σπάρτη.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος στην άμυνα του Εργοτέλη και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Παναγιώτου έκλεψε την μπάλα, έδωσε για τον Φουρτάδο που σε κενή εστία έκανε το 1-0. Η συνέχεια έγινε ακόμα πιο δύσκολη για τον Εργοτέλη καθώς ο Καΐπερς αποβλήθηκε στο 14′ μετά από χτύπημα στον Οικονόμοπουλο.

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Τσέλιος κέρδισε το πέναλτι με τον Μπουρσέλη να το μετατρέπει σε γκολ. Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο έμεινε και η Σπάρτη με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσιόφου μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε.

Ο Εργοτέλης κατάφερε να προηγηθεί με τον Έφορντ όταν ο Αμερικανός πήρε την μπάλα από τον Σταματάκο και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Μετά το 1-2, ο Εργοτέλης δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και χρειάστηκε, ξανά και ξανά, ένα ακόμα λάθος στο 81′ για να έρθει η ισοφάριση. Ο Κατσιμήτρος έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Γουόρντεν ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook