Την Παρασκευή 4/5 το Σπάρτη – Εργοτέλης

Η διοργανώτρια αρχή έκανε δεκτό το αίτημα του Εργοτέλη για το ματς της 30ης αγωνιστικής της stoiximan.gr Football League.

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Εργοτέλη, ελέω Βέροιας και Αχαρναϊκού, ωστόσο οι ρυθμοί δεν χαλαρώνουν καθόλου για τους παίκτες του. 

Οι “κιτρινόμαυροι” δουλεύουν καθημερινά με εντατικό ρυθμό και προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με την Σπάρτη στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ένα παιχνίδι το οποίο όπως επίσημα ενημέρωσε η διοργανώτρια θα διεξαχθεί τελικά την επόμενη Παρασκευή με ώρα έναρξης 4 το απόγευμα.

Όσον αφορά τ’ αγωνιστικά χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας με μοναδικό απόντα τον Ροβίθη ο οποίος έχει ξεκινήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης μετά την επέμβαση στο χιαστό.

Παράλληλα όλο και πιο ευχάριστα είναι μέρα με την ημέρα τα νέα για τον Λαμπάκης ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση δείχνοντας πολύ στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να προλάβει να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής  στα τελευταία ματς της ομάδος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook