Οριστική η αφαίρεση βαθμών – Ευνοείται βαθμολογικά ο Εργοτέλης

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των τεσσάρων ΠΑΕ, που είχαν «κοπεί» στη διαδικασία της επιτήρησης.

Το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των ΠΑΕ Αναγέννηση, Απόλλων Λάρισας, Αιγινιακός και Καλλιθέα, στις οποίες επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών αλλάζοντας τα βαθμολογικά δεδομένα και ευνοώντας τον Εργοτέλη, όπως  σας είχαμε ενημερώσει σχετικά.

Κερδίζει μία θέση, αφού πλέον είναι 11ος με 30 βαθμούς έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους από την Αναγέννηση Καρδίτσας (28), 4 από τον Αιγινιακό (26) και 5 από τον Πανσερραϊκό (25) ενώ πλησίασε την Σπάρτη που έχει 32.

Αναλυτικά η απόφαση:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της υπ’ αριθμ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook