Ένα ματς, έξι… βαθμοί

Την νίκη που θα ισοδυναμεί με έξι βαθμούς θέλει σήμερα (LIVE 16,00 Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr) ο Εργοτέλης κόντρα στον Παναιγιάλειο για την 24η αγωνιστική της stoiximan.gr Football League.

Nίκη και μόνο νίκη θέλει σήμερα (LIVE 16,00 Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr) ο Εργοτέλης κόντρα στον Παναιγιάλειο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ένα ματς κομβικό όπου άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του με τους παίκτες του Τάκη Γκώνια να είναι έτοιμοι να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κατακτήσουν πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης με τους οποίους θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν σήμερα και απουσίες καθώς τιμωρημένοι είναι οι Μπάτζιος και Βογιατζής ενώ λείπουν και οι τραυματίες Ροβίθης και Λαμπάκης.

Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια 18άδα δεν έχει ανακοινωθεί. Όλο το ετοιμοπόλεμο έμψυχο δυναμικό της ομάδος θα συγκεντρωθεί την Κυριακή το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου έχει προγραμματιστεί γεύμα, προβολή βίντεο ενώ θα ανακοινωθεί και η 18άδα που θα μεταβεί στο γήπεδο για την σημαντική αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook