Γκώνιας: “Ο Άρης δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός”

Αιχμές για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Άρης άφησε ο Τάκης Γκώνιας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη

«Μέσα σε μία εβδομάδα παίξαμε με τον τέταρτο εκτός, τον τρίτο εντός και σήμερα με τον πρώτο. Κερδίσαμε τα δύο από τα τρία. Ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη ή αυτό που μας αξίζει, αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Όπως στο πρώτο έτσι και τώρα, σας θυμίζω, ότι στο πρώτο ισοφαριστήκαμε με πέναλτι που δεν ήτανε. Ήταν λάθη του διαιτητή δεν λέω για δόλο. Και το 2-3 ήταν με οφ σάιντ. Και σήμερα, τελειώνει ένα πρώτο ημίχρονο, που εμείς δεν είχαμε τις τελικές όπως στα άλλα ματς, αλλά σε αυτό οφείλεται η αμυντική λειτουργία του Άρη. Και δεχόμαστε με αυτό τον τρόπο γκολ που όλοι είδατε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, τον καλό του προπονητή και εύχομαι να πάρει στο τέλος αυτό που αξίζει. Ο Άρης δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός. Σήμερα χάρηκα που ήμουν στο γήπεδο, μακάρι να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα».

«Ο Εργοτέλης παίζει το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου με κάθε ομάδα. Αλλά το ότι δεν δημιουργήσαμε καλές φάσεις, οφείλεται στην άμυνα του και δεν είναι τυχαία ο Άρης εδώ».

«Σιχαίνομαι να μιλάω για διαιτητές. Δεν είναι να καθορίζουν αγώνες, είναι να διεκπαιραιώνουν αγώνες. Ο Εργοτέλης προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο», τόνισε στη συνέχεια.

Για το ποιος θα ανέβει: «Mακάρι να ανέβουν οι δύο καλύτερες ομάδες. Άλλο στιλ η κάθε ομάδα. Το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook