Alternatives για δημοσιογράφους, Εργοτέλη και πολλά άλλα

Oι Alternatives με ανάρτηση τους σχολιάζουν το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ενώ δεν ξεφεύγουν από τα βέλη τους και δημοσιογράφοι του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Ωραία ποδοσφαιρική μέρα σήμερα στο Ηράκλειο, ήσυχη.

Ο προπονητής Γκώνιας ξαφνικά δικαιώθηκε επειδή μπήκε ένα γκολ στο 93΄, οι αθλητικογράφοι μετρούν τις πάσες πριν τα γκολ, χαρήκαν όλοι οι παρόντες και οι απόντες, ο Εργοτέλης βγήκε από το όριο του υποβιβασμού και φυσικά… ο Ο.Φ.Η. αγκάλιασε την άνοδο!

Εμείς πάλι είδαμε έναν συνηθισμένο αγώνα της ομάδας μας, να καταλήγει με αρκετή δόση τύχης στους 3 βαθμούς της νίκης. Η ίδια τύχη που μας έχει στερήσει βαθμούς με όλους τους απίθανους τρόπους από την αρχή του πρωταθλήματος, κόντρα σε ομάδες που δεν άξιζαν ούτε την αξιοπρεπή ήττα. Η Παναχαϊκή έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο, έκανε φάσεις και μας έκανε να νιώσουμε ότι κερδίσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Εμείς στηρίζουμε συνειδητά το πλάνο που βλέπουμε στην ομάδα μας, γιατί είναι το μόνο που ταιριάζει στα δεδομένα μας. Νέα παιδιά, όμορφο θέαμα, ανάδειξη ταλέντων, οικονομικά βιώσιμη λειτουργία, ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. Λατρεύουμε την ομάδα μας και σεβόμαστε τις άλλες.

Όσο κι αν κάποιοι «δημοσιογράφοι» της πόλης δε μπορούν να το χωνέψουν, ο Εργοτέλης και ο κόσμος του δε χωράνε στα μέτρα τους, ούτε στο μέτρημά τους. Αφού δε μπορούν να γράφουν και να μιλούν χωρίς οπαδική ταυτότητα, ας ασχοληθούν με την ομάδα τους αποκλειστικά, χωρίς να ανταγωνίζονται μεταξύ τους στη στοχοποίηση των άλλων, στην ειρωνεία και στην πρόκληση. Η ομάδα τους άλλωστε έχει αρκετή δυναμική για να τους «θρέψει» όλους.

Και επιτέλους, αν όλοι ήθελαν να είναι με τους πολλούς, εσείς δε θα είχατε λόγο ύπαρξης. Δημοσιογράφοι του Π.Ο.Κ υπάρχουν ήδη αρκετοί.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
VENCEREMOS

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook