Καΐπερς: “Θέλουμε να παίξουμε κάτι διαφορετικό από το ελληνικό στυλ”

Ο Ούγκο Κάιπερς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM και μίλησε τόσο για τη νίκη επί της Παναχαϊκής όσο και για εκείνο απέναντι στον Άρη.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή: “Νιώθουμε πολύ καλα, είμαστε χαρούμενοι για την νίκη επί της Παναχαϊκής. Είναι το 2ο γκολ της τελευταίας στιγμής, μετά από εκείνο κόντρα στον Πανσερραϊκό.  Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό το συναίσθημα. Είναι σημαντικο για εμενα και την ομάδα. Από την αρχή της σεζόν έχουμε δείξει καποια θετικά στοιχεία. Εχουμε παίξει καλα παιχνίδια και δεν μπορω να πω πως έχουμε πάρει αυτό που δικαιούμαστε,  μιλώντας για αποτελέσματα. Τώρα έγιναν αυτές οι 2 νίκες με Κισσαμικό και Παναχαϊκή και ανεβήκαμε στην βαθμολογία.”

Για τον προπονητή του: “Δουλεύουμε σκληρά από την προετοιμασία. Θελουμε να παίξουμε κάτι διαφορετικό από το ελληνικό στιλ ποδοσφαίρου. Θέλουμε να αποδείξουμε πως και με αυτό το στυλ μπορουμε να πετύχουμε πολλά και πιστεύω πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα το έχουμε  καταφέρει. Προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που μας ζητάει ο προπονητης μας. Να παίζουμε με την μπάλα κάτω και ορθόδοξα.  Παίζουμε και δουλεύουμε σαν ομάδα. Η άμυνα μας ξεκινάει από την επίθεση και το αντίθετο. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα που έχουμε.”

Για τον Ούγκο Σόουζα: “Έχουμε παίξει αντίπαλοι με τον Ούγκο Σόουζα, σε παιχνίδι  της Κ21.”

Για τον ΑΡΗ: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο που ο ΑΡΗΣ είναι πρώτος και δεν έχει γνωρίσει ήττα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι. Ανυπομωνω για το παιχνίδι της Δευτέρας.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook