Ο Εργοτέλης διέψευσε και τον κόσμο του!

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το γκολ του Καΐπερς, υπήρξαν “γιουχαϊσματα” και αποδοκιμασίες. Και τελικά η τακτική του Γκώνια δικαιώθηκε έστω και στο 93′.

Ο Εργοτέλης πέτυχε την μεγαλύτερη, φετινή, νίκη του και ανεξάρτητα από το τι λέει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ήταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια πήραν το τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης και ο τρόπος που πανηγυρίστηκε το τρίποντο είναι κάτι που τα λέει όλα. Στον Εργοτέλη γνώριζαν την κρισιμότητα του παιχνιδιού αφού με βάση το πρόγραμμα στην τετράδα που ακολουθούσε (μέχρι και πριν το χθεσινό ματς) τα πιο βατά παιχνίδια για να πάρει είναι αυτά που πρόκειται να δώσει στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ωστόσο, η χθεσινή νίκη έδωσε και ένα μάθημα στον κόσμο του που προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού του Τάκη Γκώνια. Ένα λεπτό πριν το γκολ του Καΐπερς, ο Εργοτέλης έχει κερδίσει φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Ο Τάκης Γκώνιας δίνει εντολή να μην γίνει γέμισμα μέσα στην περιοχή του Βρονταρά αλλά η μπάλα να γυρίσει από την άμυνα και στην συνέχεια να γίνει μετάβαση προς την περιοχή της Παναχαϊκής. Ακολούθησαν έντονες αποδοκιμασίες που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετατράπηκαν σε πανηγυρισμούς και χαμόγελα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook