Ανδρουλάκης: “Είμαστε στην καλύτερη φάση μας”

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης εκπροσώπησε τον Τάκη Γκώνια στην συνέντευξη τύπου λόγω του ότι είχε κλείσει η φωνή του τελευταίου και τόνισε ότι ο Εργοτέλης πήρε μια δίκαιη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο συνεργάτης του Τάκη Γκώνια

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν. Ήταν η συνέχεια από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΑΟ Χανιά ΚΙσσαμικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναχαϊκής. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει και θεωρώ και εγώ αλλά είναι και η άποψη του κυρίου Γκώνια ότι είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Παναχαϊκή στο δεύτερο όμως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια κερδίσαμε. Ήταν ματς που αποτελεί διαφήμιση για το ποδοσφαίρο. Στο παιχνίδι της Πάτρας η προσωπική μου άποψη είναι ότι και τα δυο παιχνίδια που παίξαμε ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Η Παναχαϊκή είναι ίσως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος για εμάς, για τα δεδομένα της Football League. Στο πρώτο ματς κέρδισε η Παναχαϊκή σήμερα εμείς».

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Παναχαϊκής μας περιόρισε με τον τρόπο που έπαιξε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αλλάξαμε κάτι, ωστόσο βελτιώσαμε την επικοινωνία μας, βρήκαμε χώρους και δημιουργήσαμε φάσεις όπου και καταφέραμε να πετύχουμε το 2ο γκολ που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Βάση των αποτελεσμάτων και τα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα αρχίζει και παίρνει αποτελέσματα αλλά και σε άλλα ματς που δεν είχαμε πάρει αποτέλεσμα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δεν έχουμε αλλάξει κάτι. Είμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είμαστε στην καλύτερη μας φάση και θα πάμε κόντρα στον Άρη να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook