Κουτσιανικούλης, η επιστροφή

Την φανέλα του Εργοτέλη θα φοράει ξανά την νέα σεζόν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μετά την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον κρητικό σύλλογο.

Απ. Παπουτσάκης και Θ.Ζαγοράκης είχαν συνομιλία αργά χθες το βράδυ στην οποία τα βρήκαν σε όλα για τη μετακίνηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε συνιδιοκτησία 50% των δικαιωμάτων του παίκτη με τους Κρητικούς. Μ’ αυτό τον τρόπο θα γλυτώσει το υπόλοιπο ποσό από τα οφειλόμενα στον Εργοτέλη για την αγορά του Κουτσιανικούλη, τα 400.000 ευρώ που θα κόστιζε φέτος το συμβόλαιό του μαζί με τον ΦΠΑ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κατέχει και το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη για άλλα δυο χρόνια σε περίπτωση μεταπώλησής του. Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός θα φύγει σήμερα το πρωί από την Ολλανδία με προορισμό  την Θεσσαλονίκη, καθώς έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η συμφωνία της επιστροφής του στην ομάδα της Κρήτης. Από την πλευρά του ο Κουτσιανικούλης στο περιβάλλον του δεν μιλά για συμφωνία με τον Εργοτέλη. Αυτό που λέει είναι ότι το Σάββατο (9/7) που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και στη συνάντηση αυτή, ίσως βρεθούν και άνθρωποι της κρητικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook