Ντεμπούτο για Μπρους, Οικονόμου

Ο Τάκης Γκώνιας χρησιμοποίησε που είχαν μικρό ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα παιχνίδια καθώς επίσης και δυο από τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα, τους Οικονόμου και Μπρους.

Το ματς  περιελάμβανε δυο 35λεπτα και ο τεχνικός του Εργοτέλη είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και να βγάλει αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Για την ιστορία του φιλικού να αναφέρουμε ότι ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο 32’ με κεφαλιά του Οικονόμου, στο 55’ ισοφάρισε ο Ηρόδοτος με τον Καραγκιόζη και στο 64’ ο Ροβίθης ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 1-2.

Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 5’ με τον Έφορντ ενώ ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ έχασαν επίσης  οι Αγγελόπουλος, Βογιατζής, Μανουσάκης και Μπουτσάκης.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Πάτας, Αγγελόπουλος, Κυριαλάνης, Οικονόμου, Βογιατζής(60’ Κούρτι), Μπρους, Εφορντ, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Ροβίθης

Ηρόδοτο: Κουράκης, Σπιλιώτης, Μπαλάφας, Καργιωτάκης, Καρατζάογλου, Καραγκιόζης, Παναγιωτάκης, Ζωνάκης (55’ Βασιλάκης), Αργκιλέση, Παπαδάκης, Γαρεφαλάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook