Το νέο μήνυμα στήριξης των Alternatives προς τον Γκώνια

Οι Alternatives με χιουμοριστική ανακοίνωση που εξέδωσαν στηρίζουν τον Τάκη Γκώνια και κάνουν τα παράπονα τους προς την κρατική τηλεόραση.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Πως είδαμε το “ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ” με μάτια κιτρινόμαυρα και… οπαδικά.

Και ενώ έχουμε μπει στον Υδροχόο, συνεχίστηκε το σερί επιτυχών αποτελεσμάτων για την ομάδα μας.

Φίλαθλοι του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, πρέπει να απολαύσετε αυτή την περίοδο της ζωή σας. Είστε διατεθειμένοι και έτοιμοι να μπείτε σε νέες περιπέτειες, ακόμα κι αν χρειαστεί να στενοχωρήσετε κάποιους. Η προηγούμενη κατάσταση τελειώνει και μαζί της η γκρίνια και οι ανούσιες κόντρες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε απο εκείνους, οι οποίοι αρέσκονται σε αλλαγές και εκπλήξεις, γι’αυτό και βλέπετε μια ΟΜΑΔΑ και όχι μια “ομάδα”.

Στη πορεία προς την επίτευξη των στόχων σας, προσέξτε τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία. Το ποδοσφαιρικό τμήμα πατάει γερά στη γη και σας δείχνει το δρόμο. Να παραμείνετε ψύχραιμοι και θα έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα ανταμειφθείτε για την υπομονή, την επιμονή και την αφοσίωση σας.

Προς το παρόν, τα πράγματα παραμένουν κρίσιμα βαθμολογικά και δεν θα ξεφύγουμε εύκολα από τις περιπέτειες. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος, αλλά ωραίος.

Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου χρειάζεται να είστε κοντά στην ομάδα, εκδηλωτικοί στο γήπεδο, όπως στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, και να συνεχίσετε να δίνετε ώθηση.

Θα συνεχίσετε να ανέχεστε διάφορους θιγμένους δημοσιογράφους, που ξεσηκώθηκαν στη γνωστή απάντηση Γκώνια, αλλά δεν θίχτηκαν το ίδιο στην δήλωση Βαζάκα για “αλλοίωση αποτελέσματος”, την ίδια στιγμή που η ομάδα του αλλοίωνε το άθλημα επί 90 λεπτά.

Α, και μην ξεχνιόμαστε. Γκώνια ΦΥΓΕ! Είσαι είρων και φαντασιόπληκτος. Αντί να παραδεχθείς ότι έδωσες στους παίκτες να πιούνε το μαγικό φίλτρο αμυντικής συμπεριφοράς, κάθεσαι και λες εξυπνάδες.

Τελειώνοντας την σοβαρή ανάλυση έχουμε να δηλώσουμε ότι: Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι στο Αιγίνιο, έχουμε όμως ήσυχο το κεφάλι μας ότι θα το παλέψουμε μέχρις εσχάτων. Και αυτό δεν είναι λίγο στις μέρες μας.

Υ.Γ. Άραγε η ΕΡΤ θα μας κάνει κάποια στιγμή την τιμή να δείξει και κανένα παιχνίδι της ομάδας μας κι ας μην είναι αντίπαλος κάποιος από τους γνωστούς επαναλαμβανόμενους κάθε αγωνιστική πελάτες της;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
VENCEREMOS»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook