O Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00). Ελεύθερη η είσοδος για γυναίκες και παιδιά στο Παγκρήτιο.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι (4/2 – 15:00) στο Παγκρήτιο στάδιο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους κιτρινόμαυρους με τον Τάκη Γκώνια να έχει καλέσει όλους τους παίκτες αύριο το πρωί να βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου έχει προγραμματιστεί προβολή βίντεο και γεύμα, και εν συνεχεία θ’ ανακοινωθούν και οι 18 που θα απαρτίσουν την αποστολή της ομάδας μας.

Τον αγώνα έχει οριστεί να διευθύνει ο κ. Κακρίδης Ιωάννης από τον Πειραιά με βοηθούς τους κ.κ. Αδαμόπουλο από την Μεσσηνία και Καραθανάση από Αν. Αττική. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Φώτης από την Εύβοια και παρατηρητής ο κ. Παστρωμάς

Ελεύθερη είσοδος για γυναίκες και παιδία

Η ΠΑΕ Εργοτέλης κάνει γνωστό ότι την Κυριακή στον αγώνα του Εργοτέλη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για γυναίκες καθώς επίσης και για τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook