Έσπασε την… κατάρα του Παγκρητίου

Ο Εργοτέλης συνέχισε την ανοδική του πορεία και πήρε το δεύτερο σερί του τρίποντο στο πρωτάθλημα και πρώτο εντός, επικρατώντας με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας με γκολ και πάλι του Καϊπερς, για την 15η αγωνιστική της stoiximan.gr Football League.

Την πρώτη νίκη στο Παγκρήτιο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Εργοτέλης καθώς επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας για την 15η αγωνιστική της stoiximan.gr Football League.
Το γκολ στο 43′ και πάλι ο Καϊπερς που έφτασε τα 10 στην σεζόν. Ο Βέλγος εκτέλεσε το πέναλτι, που κέρδισε ο Εργοτέλης σε χέρι αμυντικού της Αναγέννησης, αλλά το έπιασε ο Γκέκας και στην επαναφορά έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και δεν απειλήθηκαν καθόλου διατηρώντας το μηδέν πίσω για τέταρτο σερί ματς.
Η ανοδική πορεία που βρίσκεται ο Εργοτέλης φαίνεται από τους αριθμούς καθώς έχει συγκεντρώσει τους 13 από τους 16 βαθμούς του στα πέντε τελευταία παιχνίδια.
 
 Ντεμπούτο για τον Τσέλιο με την φανέλα του Εργοτέλη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακριδής (Πειραιά) με βοηθούς τους Αδαμόπουλο (Μεσσηνίας) και Καραθανάσης(Αν. Αττικής)
Oι συνθέσεις:
 
Εργοτελης (Γκώνιας Τάκης):
Λαδάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος (74′ Ροβίθης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (65′ Ιατρούδης), Καίπερς, Σταματάκος (90′ Βογιατζής), Μπούζας
 
Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας Γιώργος)
 Γκέκας, Καραγιάννης, Σαβινόπουλος, Ρουσάκης, Θεοδωράκης (84′ Πλουμής), Πιτέλης, Σουντουρά, Σταματακης (85′ Μπούζδρας), Τζέκος, Πλαβούκος (75′ Ντάγκρας), Χατζάρας
Η εξέλιξη του ματς:
Σέντρα του Νικολακάκη αλλά ο Καιπερς δεν έπιασε καλά το σουτ στο 4′.
Ο Γκέκας αποκρούει στο 7′ το πλασέ του Καϊπερς.
Σουτ του Τσέλιου ψηλά άουτ στο 27′.
O Kαϊπερς δεν μπορεί να γυρίσει την μπάλα, χάνεται η φάση στο 31′.
Γκοοολ! 1-0 Πέναλτι κέρδισε ο Εργοτέλης σε χέρι αμυντικού της Αναγέννησης. Ο Καιπερς το εκτέλεσε αλλά το έπιασε ο Γκέκας και στην επαναφορά ο Βέλγος έκανε το 1-0 στο 43′.
Ημίχρονο, 1-0.
Ωραία προσπάθεια του Σταμόπουλου αλλά ο Σταματάκος δεν πλάσαρε καλά και πέρασε η φάση το 54′.
Τελικό, 1-0. 
Ο Athletic Radio 104,2 και το athleticradio.gr βρέθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο και σας μετέφεραν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς για
 Δείτε το live του αγώνα:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook