Alternatives: «Ζητάμε προσαρμογή στη πραγματικότητα»

Οι οργανωμένοι φίλοι του Εργοτέλη με ανακοίνωσή τους αναφέρονται στις εμμονές του Γκώνια ενώ τονίζουν οτι απέχουν από τα σενάρια που ακούγονται και αναφέρουν: “Έχουμε τη τύχη να βρίσκεται στο τιμόνι της ΠΑΕ ένας ξένος επενδυτής που δημιουργεί ένα αίσθημα οικονομικής βεβαιότητας σε πολύ δύσκολες συνθήκες για το Ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Alternatives”:

“Περίεργοι καιροί στον Εργοτέλη..

Έχουμε λίγο μπερδευτεί αλλά εμείς δε χάνουμε το στόχο. Εμείς πάντα θέλαμε έναν Εργοτέλη υγιή, αξιοπρεπή και αυτόνομο που να σέβεται την διαφορετικότητα και την Ιστορία του.

Έχουμε τη τύχη να βρίσκεται στο τιμόνι της ΠΑΕ ένας ξένος επενδυτής που δημιουργεί ένα αίσθημα οικονομικής βεβαιότητας σε πολύ δύσκολες συνθήκες για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουμε την ατυχία να μη τον βλέπουμε παρόντα στη θέση που του ανήκει. Επίσης να μη βλέπουμε ένα πλάνο διοικητικό με δοκιμασμένα και νέα πρόσωπα με δυναμική που θα κάλυπταν αυτή την απουσία.

Έχουμε τη τύχη να βλέπουμε μια νέα προσπάθεια στο αγωνιστικό μέρος με νέα παιδιά και μια λογική επιθετικού ποδοσφαίρου.

Έχουμε την ατυχία των αβάστακτων συνεχών αρνητικών αποτελεσμάτων και την εμμονή του προπονητή μας σε μια απαράλλακτη τακτική επανάληψης κραυγαλέων λαθών. Δε ζητάμε απόλυση, δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Ζητάμε προσαρμογή στη πραγματικότητα πριν είναι πολύ αργά ( εάν δεν είναι ήδη) και φυσικά ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

Εμείς είμαστε εδώ για να γκρινιάζουμε στις επιτυχίες και να συσπειρώνουμε δυνάμεις στις αποτυχίες.

Περιμένουμε κινήσεις, όχι υπομονετικά αλλά επιτακτικά πλέον. Από τα διάφορα σενάρια που ακούγονται, απέχουμε συνειδητά.

MIA ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ VENCEREMOS”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook