Γκώνιας: “Αυτά που έχουν γίνει φέτος σε μας είναι πρωτοφανή”

Σε παράγοντες που δεν επιτρέπουν στην ομάδα του να πάρει τους βαθμούς της νίκης αναφέρθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη στην συνέντευξη Τύπου στο “Αλκαζαρ”, μετά την ήττα με 3-2 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Σε παράγοντες που δεν επιτρέπουν στην ομάδα του να πάρει τους βαθμούς της νίκης αναφέρθηκε ο Τάκης Γκώνιας στην συνέντευξη Τύπου στο “Αλκαζαρ”, μετά την ήττα με 3-2 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια. Όσο για εμάς, ξεκινήσαμε τέλεια το παιχνίδι, πετύχαμε ένα πανέμορφο τέρμα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πετύχουμε και δεύτερο και μετά για άλλη μία αγωνιστική άλλοι παράγοντες,που απλά είναι υπεύθυνοι να διεκπεραιώνουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, το καταστρέφουν και αφαιρούν από την ομάδα μας για μία ακόμα φορά το δικαίωμα να κερδίσει.

Δεν θέλω να πω τίποτα από το πέναλτι και μετά. Τα είδατε, φαντάζομαι να τα γράψετε, γιατί με τις τιμωρίες που έχουν γίνει φέτος και σε μένα και στην ομάδα μας είναι πρωτοφανή.

Με αποκορύφωμα την αποβολή μου, γιατί έδωσα πάσα να παίξουν γρήγορα τη μπάλα, γιατί δεν υπήρχαν ball boys στο γήπεδο! Συγχαρητήρια στους κυρίους αυτούς».

Σε ερώτηση για την αλλαγή του Αγγελόπουλου στην αλλαγή: «Είχε πρόβλημα μυικό».

Το  video της Συνέντευξης Τύπου:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook