Στο ίδιο έργο θεατής ο Εργοτέλης!

Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν δύο φορές στην Λάρισα όμως γνώρισαν ξανά την ήττα από τον Απόλλωνα με 3-2 παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρετάει την χρονιά ο Εργοτέλης που ηττήθηκε ξανά στην Λάρισα αγνοώντας τη νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές. Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Γκώνια προηγήθηκαν δύο φορές με τους Καΐπερς και Αγγελόπουλο ωστόσο παίζοντας με 10 παίκτες από το 28ο λεπτό δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Εργοτέλη που άνοιξε το σκορ στο 13′ με προβολή του Ούγκο Καΐπερς ωστόσο στο 28′ ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι του Τσιλούλη και ενώ ο Σταματάκος έκανε την παράβαση βρίσκοντας την μπάλα με το χέρι με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Εργοτέλης αιφνιδίασε τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-2 με τον Αγγελόπουλο ωστόσο η χαρά δεν κράτησε και πολύ. Παίζοντας με παίκτη λιγότερο, ο Απόλλωνας πίεσε την εστία του Λαδά και με δύο κεφαλιές του Σαχινίδη ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση φτάνοντας στη νίκη με 3-2.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook