Σούλης Παπαδόπουλος: “Φάνηκε η εμπειρία του Άρη”

Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη σχολίασε το ματς με τον Αρη (2-3).

Είχαμε την ευκαιρία στη mikriliga να μιλήσουμε με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Έναν πολύ έμπειρο προπονητή, ο οποίος έχει τη δική του ιστορία στους πάγκους, έχοντας καθοδηγήσει σπουδαίους συλλόγους.

Του ζητήσαμε, λοιπόν, να μας σχολιάσει την αγωνιστική που πέρασε στη Football League, την απόδοση ορισμένων ομάδων, αλλά και να μιλήσει για το δικό του ποδοσφαιρικό μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Άρη και τον Εργοτέλη:

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, στο οποίο σημειώθηκαν 5 γκολ. Ο Εργοτέλης κατάφερε να προηγηθεί και μάλιστα αιφνιδίασε τον αντίπαλό του με τα γρήγορα γκολ, τα οποία πέτυχε. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, φάνηκε η εμπειρία του Άρη. Ανέτρεψε το σκορ και στο τέλος πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη. Ο Άρης με την απόδοσή του φέτος, δείχνει ότι είναι το φαβορί για την άνοδο. Μοιάζει ότι είναι μία ομάδα που κοιτάζει την ουσία. Άλλωστε, αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη, οι τρεις βαθμοί, αυτοί θα φέρουν και την επιτυχία».

Για τη Δόξα και τον Απόλλωνα:

«Η Δόξα και ο Απόλλωνας έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά το φετινό πρωτάθλημα. Είχα πει και στις αρχές της σεζόν ότι μαζί με τον Άρη και τον ΟΦΗ θα διεκδικήσουν την άνοδο. Είναι δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και θα πρωταγωνιστήσουν».

Για το δικό του μέλλον:

«Είχα κάποιες προτάσεις, προέκυψαν κάποια πράγματα. Δε θέλω, όμως να πάω σε μία ομάδα απλά για να πάω. Πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να δουλέψω σε μία ομάδα. Συγκεκριμένοι στόχοι για να βγει και κάτι καλό στο τέλος, ωφέλιμο για όλους».

Πηγή: mikriliga.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook