Κόουτς πάρτο αλλιώς…

Ωραία και καλά τα “γλυκά” λόγια των αντιπάλων του Εργοτέλη όμως η βαθμολογία είναι κριτής και δείχνει ότι οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με δύο βαθμούς.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Εργοτέλης αγνοεί τη νίκη και με το πρόγραμμα να δυσκολεύει στην συνέχεια του πρωταθλήματος, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα για την ομάδα του Τάκη Γκώνια. Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και ασφαλώς – βάσει της εικόνας τους – να μην έχουν πάρει βαθμολογικά ότι θα άξιζαν όμως αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα που λέει 2 βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια από τα οποία τα τρία έγιναν στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Την ίδια ώρα ο Τάκης Γκώνιας για ακόμα μια αγωνιστική υπερανάλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Εργοτέλη δίχως ωστόσο να μπει στην ουσία του πράγματος. Ότι ναι μεν έχει δημιουργηθεί μια νεανική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έπρεπε να έχει τουλάχιστον δύο νίκες όμως λόγω της νοοτροπίας του Τάκη Γκώνια και τις αλλοπρόσαλης διαχείρισης του “κοουτσαρίσματος” του, αυτές δεν έχουν έρθει. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι και ο ίδιος χρειάζεται και καλείται να αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης των αγώνων γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Εργοτέλης θα μπει σε κίνδυνο πολύ νωρίτερα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook