Μαζουλουξής: “Οι συνθήκες στον Εργοτέλη είναι ιδανικές”

Ο νυν αμυντικός του Εργοτέλη και πρώην του Άρη Κυριάκος Μαζουλουξής μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι του Παγκρητίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αρη: «Θα είναι πρωτόγνωρο να αγωνιστώ κόντρα στον Αρη γιατί εκεί μεγάλωσα και εκεί ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Τώρα είμαι παίκτης του Εργοτέλη και αφοσιώνομαι στην ομάδα μου. Εγώ ήμουν ένα χρόνο στη Λιρς, ο πρόεδρος της ομάδας μου αγόρασε τον Εργοτέλη ενώ έχει και μια ομάδα στην Αίγυπτο. Όταν πήρε τον Εργοτέλη μου πρότεινε να έρθω να παίξω εδώ και έτσι έγινε. Σκέφτεται να πουλήσει την Λιρς, εγώ όταν μου είπε να επιστρέψω στην Ελλάδα τον εμπιστεύτηκα. Προσπαθεί να περάσει τις απόψεις του και στον Εργοτέλη».

Για το βέλγικο πρωτάθλημα: «Αν και δεν έμεινε για πολύ καιρό στο Βέλγιο, είναι ευκαιρία να σε δουν μεγάλες χώρες της Ευρώπης, είναι πέρασμα».

Για τη Φούτμπολ Λιγκ και τον Εργοτέλη: «Οι συνθήκες στον Εργοτέλη είναι ιδανικές, καλύτερες από πολλές ομάδες στην κατηγορία ακόμη και από κάποιες ομάδες στη Σούπερ Λιγκ. Ο πρόεδρος έχει φέρει ανθρώπους μαζί του από το εξωτερικό και προσπαθούν για το καλύτερο. Στόχος είναι να τερματίσουμε σε όσο το δυνατό υψηλότερη θέση. Στόχος μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, τον Εργοτέλη».

Για τον Αρη και τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Είναι πιο έτοιμος ο Αρης, έχει αλλάξει η ομάδα και πιστεύω με τις προσθήκες που έγιναν έχει πιο πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει σε σχέση με πέρυσι. Η Παναχαϊκή που έχει το απόλυτο αλλά και ο ΟΦΗ λόγω ονόματος θα είναι μαζί με τον Αρη οι πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook