Πρώτη επίσημη ενός έδρας «μάχη»

Ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί την Ξάνθη στο Παγκρήτιο (LIVE 15.00, Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr), με τον Τάκη Γκώνια στην κερκίδα λόγω τιμωρίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Εργοτέλης θέλει να μπει στο…  κόλπο της πρόκρισης του Κυπέλλου Ελλάδας υποδεχόμενος την Ξάνθη στο Παγκρήτο Στάδιο (LIVE 15.00, Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr) γα την 2η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων.

Ο Τάκης Γκώνιας, που είναι τιμωρημένος από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα, σε αυτή την πρώτη επίσημη ενός έδρας «μάχη» της ομάδας δεν υπολογίζει τους Νίκο Πάτα (τιμωρημένος) και Κώστα Κυριακίδη (τραυματίας).

Όλο το έμψυχο δυναμικό θα συγκεντρωθεί στις 10 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Θα γίνει προβολή βίντεο και αμέσως μετά έχει προγραμματιστεί γεύμα.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα βρίσκονται στις 13:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου και θα ανακοινωθεί η 18αδα που θα κληθεί να αναμετρηθεί με τους Ακρίτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook