Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Εργοτέλης

Χωρίς έξτρα αγωνιστικά προβλήματα θα υποδεχθούν την Ξάνθη στο Παγκρήτιο την Τετάρτη (15.00) για την 2η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Ο Τάκης Γκώνιας είδε και την Δευτέρα όλους παίκτες του να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και να εκτελούν το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς προβλήματα.

Εκτός απροόπτου μοναδικοί απόντες θα είναι ο Κώστας Κυριακιδης που όπως είναι γνωστό έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση αλλά και ο τιμωρημένος Πάτας.

Οι κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι (12:00) και αμέσως μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην Ακριτική ομάδα.

Εντωμεταξύ, με αγωνία περιμένουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη να ολοκληρωθούν επιτέλους και τυπικά τα γραφειοκρατικά θέματα με την βίζα του Ιμπραχίμα Εντιαγιέ έτσι ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός περιμένοντας ν’ ανάψει το πράσινο φως για την αναχωρήσει του από Μαρόκο όπου βρίσκεται, γυμνάζεται καθημερινά με εντατικό ρυθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook