Έγινε ο Αγιασμός στον Εργοτέλη

Στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ομάδος Γιώργου Τουτζάρη.

Η παράδοση που θέλει τον Εργοτέλη να πραγματοποιεί τον Αγιασμό της λίγο πριν την έναρξη των επίσημων εντός έδρας υποχρεώσεων, συνεχίστηκε και φέτος.

Το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου η ΠΑΕ Εργοτέλης έκανε αγιασμό, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ομάδος Γιώργου Τουτζάρη.

Ο Πατέρας Μιχαήλ καθαγίασε την ομάδα και ευχήθηκε για μία καλή και επιτυχημένη σεζόν, δίχως προβλήματα και τραυματισμούς.

Παρόντες ήταν φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, οι φροντιστές, το ιατρικό τιμ.

Αμέσως μετά το τέλος του Αγιασμού, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (15:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Εντωμεταξύ, έκλεισε η θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Εργοτέλης η οποία είχε μείνει «ορφανή» λίγο μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Νάση για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Ο Γιάννης Μπακόπουλος βρέθηκε στο Παγκρητιο στάδιο και αφού έκλεισε και τυπικά την συμφωνία του με την ομάδα έπιασε αμέσως δουλειά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook