Συγγνώμη από τον Γκώνια – Δύο φιλικά Κυριακή και Δευτέρα

Ο προπονητής του Εργοτέλη με γραπτή του δήλωση “κλείνει” το θέμα που δημιουργήθηκε μετά το ματς με τον Ερμή Ζων. ενώ η ομάδα του θα δώσει δύο ακόμα φιλικά ματς.

Μετά το ατυχές συμβάν που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο τέλος του φιλικού παιχνιδιού Εργοτέλης – Ερμής Ζωνιανών ο προπονητής του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, προχώρησε στην παρακάτω γραπτή δήλωση:

«Θέλοντας να κλείσω μια κακή παρένθεση σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που σκιάστηκε από συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στο ήθος κ την ιστορία των δυο ομάδων, θα ήθελα στο μερίδιο που μου αναλογεί, να ζητήσω συγνώμη τόσο απο τον πρόεδρο κ. Γιαννη Κάββαλο -τον οποίο δεν αναγνώρισα όπως προσπάθησα να του εξηγήσω κ την ίδια μέρα- τον κόσμο του Ερμή Ζωνιανών όσο και από την διοίκηση και τον κόσμο του Εργοτελη».

Στα αγωνιστικό μέρος οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό ενώ οι “κιτρινόμαυροι” θα δώσουν δυο ακόμα φιλικά παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή (1/10/17) στις 17:00 στο Παγκρήτιο θα φιλοξενήσουν την ομάδα του ΑΟΧανιά – Κισσαμικός και την Δευτέρα (2/10/17) στις 17:30 θα παίξουν με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό.

Εντωμεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται (28/9) ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης και άμεσος συνεργάτης του Μάγκετ Σάμι, Γιώργος Τουτζάρης, προκειμένου να παραβρεθεί στην σημερινή συνεδρίαση της Football league όπου και θα συζητηθούν σημαντικά θέματα όπως η έναρξη του πρωταθλήματος και η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα τακτοποιούνται  και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αδειοδότηση της ΠΑΕ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook