Ο Εργοτέλης κάνει στις Σέρρες ποδαρικό στην σεζόν

Στις 16:00 (live – athleticradio.gr) θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό για την πρώτη αγωνιστική του Κυπελλου Ελλάδας στο πλαίσιο του 6ου ομίλου.

Επιστρέφει στο Κύπελλο ο Εργοτέλης που δίνει σήμερα την πρώτη επίσημη αγωνιστική του υποχρέωση.

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας οι “κιτρινόμαυροι” θα αγωνιστούν σήμερα στις 16.00 στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό. για τον 6ο Όμιλο στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Ο Τάκης Γκώνιας δεν θα έχει όλα του τα «όπλα» καθώς Ζαν Κούρτι, Τζόσεφ Έφορντ και Κώστας Κυριακίδης αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή.

Οι «18» που έχουν επιλεγεί από τον προπονητή είναι:

Αγγελόπουλος, Μπάζιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μπούζας, Κάιπερς, Ιατρούδης, Κατσιμήτρος, Λαδάς, Λαμπάκης, Λυδάκης, Μανουσάκης, Μαζουλουξής, Πάτας, Ροβίθης, Σταματάκος, Σταμόπουλος, Βογιατζής

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κάτω από το βλέμμα του κ. Μάγκεντ Σάμι.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός της ομάδας από τις Σέρρες, Περικλής Αμανατίδης, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 18χρονο Αυστραλό, Μίτσελ Γουάλεϊ.

Εντός των επιλογών είναι, επίσης, και ο Βασίλης Αμαραντίδης ο οποίος αποχώρησε από τον Ηρακλή μετά τη διάλυση του “Γηραιού”.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Ρίστιτς, Δεμένικος, Πόζογλου, Γκούρτσας, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Αμαραντίδης, Γιαξής, Γουάλεϊ, Στέβιτς, Τσαμούρης, Σιάκκας, Γκέκας, Τζιτζικαλάκης, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωαννίδης, Ζιγκερίδης, Δούμτσιος, Χατζηδίμπας.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Α’ βοηθός: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Β’ βοηθός: Αιναλής (Μακεδονίας)
4ος: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook