Δεν προχωράει η μεταγραφή Μπουτσάκη στον Εργοτέλη

Και ενώ όλα έδειχναν οτι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει από το Ατσαλένιο στο Παγκρήτιο τελικά το θέμα “κόλλησε” και οδεύει προς οριστικό ναυάγιο,

Μία μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται “κλεισμένη” όταν πέσουν οι υπογραφές και μόνο τότε και αυτό ισχύει στην περίπτωση της μετακίνησης του Γιάννη Μπουτσάκη από τον ΠΟΑ στον Εργοτέλη.

Και ενώ εθεωρείτο θέμα χρόνου ο παίκτης να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” αφού τα είχε βρει με τον Εργοτέλη και υπήρχε θετική διάθεση και από τον ΠΟΑ και καλό κλίμα στο αρχικό ραντεβού των δύο ομάδων,  τελικά την Τετάρτη, που ήταν η καθοριστική μέρα για να “κλείσει” την μεταγραφή, το θέμα δεν προχώρησε.

Ο Εργοτέλης φέρεται να έκανε… πίσω, δεν υπήρξε η τελική επικοινωνία για την επικύρωση της μεταγραφής, και το θέμα “κόλλησε” προφανώς στο οικονομικό. 

Τις επόμενες ώρες θα μάθουμε αν τελικά η μεταγραφή “ναυαγήσει” οριστικά ή αν θα έχουμε κάποια νέα ανατροπή δεδομένων και το αν ο παίκτης θα παραμείνει στο Ηράκλειο.

Ο ποδοσφαιριστής πάντως δύσκολα θα μείνει στον ΠΟΑ και ενδεχομένως να ανηφορίσει προς Αθήνα ή ακόμα και να πάει προς… Χανια μεριά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook