Βελγική… παροικία στον Εργοτέλη

Έως και επτά ξένοι παίκτες, οι περισσότεροι Βέλγοι από την Λιρς, αναμένονται να αποτελέσουν τα νέα μέλη του ρόστερ του Εργοτέλη ενώ θα έρθουν και Ελληνες παίκτες. Σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Γκώνιας.

Το μεταγραφικό… τσουνάμι ξεκίνησε στον Εργοτέλη και μετά την ανακοίνωση της απόκτησης τεσσάρων παικτών αναμένεται σήμερα να έχουμε ένα νέο…. μεταγραφικό κύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται στο Ηράκλειο έως και επτά ξένοι παίκτες, οι περισσότεροι Βέλγοι από την Λιρς ενώ θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας παίκτης και από την Ντέγκλα, ώστε να αποτελέσουν τα νέα μέλη του ρόστερ του Εργοτέλη ενώ θα έρθουν και Ελληνες παίκτες.

Τα ονόματα των Μπουρσέλη, Μπουτσάκη, Ροβίθη, Σταμόπουλου, Πάτα και Μοσχονά βρίσκονται στο προσκήνιο ενώ σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Τάκης Γκώνιας.

Ττο φετινό ρόστερ του Εργοτέλη θα αποτελείται από 23 παίκτες. Η αναχώρηση της ομάδας  για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (24/8), στις 10 το πρωί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook