Ανακοινώνει διπλή συμφωνία με Παγκρήτιο και Γκώνια

Θέμα χρόνου είναι να επιτευχθεί οριστική συμφωνία του Εργοτέλη με τον Δήμο για την χρήση του Παγκρητίου Σταδίου ενώ ο Τάκης Γκώνιας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αφού οι δύο πλευρές φέρονται να τα έχουν βρει προφορικά.

Αίσιο αναμένεται να είναι το τέλος του μείζονος θέματος του Παγκρητίου Σταδίου αφού είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η επίτευξη οριστικής συμφωνίας του Εργοτέλη με τον Δήμο για την χρήση του.

Οπότε αναμένονται να μπουν στις… ράγες και τα υπόλοιπα θέματα με τον Τάκη Γκώνια να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αφού οι δυο πλευρές φέρονται να τα έχουν βρει προφορικά.

Μετά το ναυάγιο στις επαφές με τον Ντόστανιτς, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» κινήθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ελληνική αγορά και τελικά φαίνεται οτι ο Τάκης Γκώνιας, ο οποίος ξεκίνησε το φετινό καλοκαίρι στον ΝΠΣ Βόλος, ωστόσο, μετά από ένα μήνα λύθηκε η συνεργασία του με το νεοσύστατο σωματείο, είναι ο “εκλεκτός” κερδίζοντας στο…νήμα τον Νεντίδη που ήταν κοντά στο να αναλάβει την ομάδα.

Στο παρελθόν, ο 45χρονος προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο του ΑΟ Γλυφάδας, της Επισκοπής Ρεθύμνου και της Καλλιθέας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook