Βρέντζος: “Θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου”

O Σούλης Παπαδόπουλος αποχώρησε από τον Εργοτέλη με τον άνθρωπο που τον έφερε στην ομάδα να τον αποχαιρετά με θερμά λόγια.

Το “Αντίο” του Γιώργου Βρέντζου στον Σούλη Παπαδόπουλο: 

«Τα 4 τελευταία χρόνια που ασχολήθηκα ενεργά με τον Εργοτέλη, με μια 6μηνη διακοπή από το καλοκαίρι έως το τέλος του 2015 (και θυμάστε τι έγινε τότε…), γνώρισα αρκετούς προπονητές.

Είχα τη χαρά και τιμή να συνεργαστώ με 2 από τους κορυφαίους, αν όχι τους κορυφαίους, Έλληνες προπονητές, τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Γιάννη Πετράκη.

Με εξαίρεση τον Φεράντο (ο Θεός να τον κάνει προπονητή…), γνώρισα από κοντά κι άλλους εξαιρετικούς τεχνικούς όπως οι Γιάννης Ματζουράκης, Παύλος Δερμιτζάκης, Γιάννης Χατζηνικολάου, Γιάννης Ταουσιάνης και Νίκος Ουσταμπασίδης. Ήταν όλοι τους και καλοί επαγγελματίες και καλοί χαρακτήρες (ο καθένας φυσικά με τις ιδιαιτερότητες και αδυναμίες του όπως όλοι μας). Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από όλους, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, και διατηρώ μαζί τους από καλές έως άριστες σχέσεις.

Ένας όμως έχει και θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Αυτός που πίστεψε σε μένα και στον Εργοτέλη, που ρίσκαρε με κόντρα πιθανότητες, που βγήκε νικητής, που αγάπησε την ομάδα και τον κόσμο της, που τίμησε και σεβάστηκε το ψωμί που έφαγε (ελάχιστο σε σχέση με την προσφορά του), που αγνόησε άλλες προτάσεις με κίνδυνο να μείνει άνεργος, που έδωσε το λόγο του και τον κράτησε, που έμεινε πιστός σε μένα και κυρίως στον Εργοτέλη μέχρι το τέλος…

ΣΟΥΛΗ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ…

ΥΓ. Φίλε, θα το σηκώναμε και φέτος και μάλιστα πολύ ευκολότερα. Τώρα που ξέρουμε και με τέτοια Football League, θα έψαχναν απ’ τα Χριστούγεννα για τον 2ο…

ΚΡΙΜΑ…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook