Την 1η Αυγούστου συνεδριάζει το Δ.Σ του Ερασιτέχνη Εργοτέλη

Τότε θα οριστεί ο χρόνος διενέργειας εκλογών στον Γ.Σ. Εργοτέλη, λόγω της παραιτήσεως του προέδρου Γιώργου Βρέντζου, αλλά και της ανάγκης στελέχωσης αυτού με νέα μέλη. Το ευχαριστώ του Γιώργου Στειακάκη στον απερχόμενο Πρόεδρο.

Ο Εργοτέλης πέρασε στα χέρια του Αιγύπτιου επιχειρηματία Μαγκέντ Σάμι, και πλεόν δρομολογεί τα “ανοικτά” του ζητήματα.

Όπως αποφασίστηκε ο χρόνος διενέργειας εκλογών στον Γ.Σ. Εργοτέλη, λόγω της παραιτήσεως του προέδρου Γιώργου Βρέντζου, αλλά και της ανάγκης στελέχωσης αυτού με νέα μέλη, θα οριστεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του συμβουλίου την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017.

Ο Γιώργος Στειακάκης εξέφρασε και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Γιώργο Βρέντζο για τα όσα προσέφερε στην ομάδα αλλά και τις ενέργειες που έκανε για την επόμενη μέρα της χωρίς αυτόν.

Ο Γ.Σ Εργοτέλης αναφέρει: 

“Στις 28 Ιουλίου 2017 η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Εργοτέλης ομόφωνα αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 64 του νόμου 2725/1999, την ίδρυση ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο τριακοσίων χιλιάδων ευρώ, την πλειοψηφία του οποίου θα καλύψουν οι επιχειρηματίες Μαγκέντ και Ναντίμ Σάμι.

Ταυτόχρονα, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε, σύμφωνα με το νόμο, πενταμελή προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για την υλοποίηση της απόφασης της, αποτελούμενη από τους ως άνω δυο μεγαλομετόχους της συσταθησόμενης εταιρείας και τους κ.κ. Γιώργο Τουτζάρη, Γιώργο Στειακάκη, Γιάννη Μπροκαλάκη.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες της η Γενική Συνέλευση, μετά από πρόταση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργου Στειακάκη, ομόφωνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Βρέντζου, ανακηρύσσοντας αυτόν ευεργέτη του σωματείου για την προσφορά του στο σύλλογο, χωρίς την οποία θα εστερείτο της σημερινής ευκαιρίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η επιτροπή, μέσω του εκπροσώπου των μεγαλομετόχων Γιώργου Τουτζάρη, είχε επαφές με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την υπο ίδρυση ΠΑΕ, τα οποία και προσελήφθησαν, και απηυθυνε πρόταση  επαγγελματικής συνεργασίας στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου Βογιατζή, Μανουσάκη και Χανιωτάκη, οι οποίοι ήταν μέλη της πρωταθλήτριας ερασιτεχνικής ομάδας μας, την οποία πρόταση και αποδέχτηκαν φυσικά με ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Ταυτόχρονα, εκτάκτως συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, μετά από πρόσκληση του προεδρεύοντος κ. Γιώργου Στειακάκη, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα οι σχεδιασμοί της επόμενης μέρας ώστε το σωματείο να είναι έτοιμο εντός των επόμενων ημερών να ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα και τις ομάδες που έχει υπό την αιγίδα του.

Ο χρόνος διενέργειας εκλογών στον Γ.Σ. Εργοτέλη, λόγω της παραιτήσεως του προέδρου Γιώργου Βρέντζου, αλλά και της ανάγκης στελέχωσης αυτού με νέα μέλη, θα οριστεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του συμβουλίου την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook