Βρέντζος: “Αποχωρώ οριστικά και αμετάκλητα”

O πρώην, πλέον, πρόεδρος του Εργοτέλη με νέα του τοποθέτηση επανέλαβε την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά:

Στη ζωή πρέπει να ξέρεις πότε να έρχεσαι αλλά κυρίως πότε να φεύγεις. Για μένα, μετά από 4 χρόνια ενασχόλησης με τον Εργοτέλη, έφτασε πλέον η στιγμή να αποχωρήσω οριστικά και αμετάκλητα.

Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και ειδικά οι πιο στενοί συνεργάτες μου γνωρίζουν πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποχωρήσω άμεσα, όπως κι εγώ γνωρίζω πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους εκείνοι επιθυμούν να παραμείνω (και υποτίθεται και ο επενδυτής)…

Πιστεύω ότι, παρά τα λάθη μου, προσέφερα στον Εργοτέλη πολλά, πολύ περισσότερα από κάθε άλλον τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν θα αναλύσω πάλι τι έκανα, όποιος έχει μάτια βλέπει κι όποιος έχει γνώση και κρίση μπορεί εύκολα να καταλάβει. Το μόνο που θα πω είναι να αναλογιστούμε πως παρέλαβα πέρυσι και πως παραδίδω τον Εργοτέλη (ακόμα κι αν δεν ιδρυθεί ΠΑΕ, κάτι το οποίο προβλέπω να καταφέρνουμε τελικά)…

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνχρηματοδότες μου, στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στους στενούς συνεργάτες μου, σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους γενικά συνεργάστηκα (παίκτες, προπονητές, στελέχη, δικηγόροι κλπ), στα μέλη του Συλλόγου τα οποία με εξέλεξαν πέρυσι και φυσικά στον κόσμο του Εργοτέλη που στη μεγάλη πλειοψηφία του με στήριξε από την αρχή έως το τέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook