Κατσικοκέρης στο athleticradio.gr: “Kάποια στιγμή θα επιστρέψω”

O πρώην επιθετικός του Εργοτέλη λέει μέσω του athleticradio.gr το “Αντίο” του στους “κιτρινόμαυρους” και ανέφερε τους λόγους της αποχώρησής του ενώ τόνισε οτι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στην Αθήνα καθώς  αποτελεί πλέον παίκτη του Εθνικού Πειραιά.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου με 18 τέρματα στον 4ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής μίλησε στο athleticradio.gr για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Εργοτέλη ενώ τόνισε οτι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: 

“Όσον αφορά στον Εργοτελη νιώθω πολύ περίεργα που έφυγα από την ομάδα μετά από μια μεγάλη επιτυχία που είχε και συνέβαλα σε αυτή.

Όμως με τα δεδομένα του Προέδρου και την καθυστέρηση που υπήρχε, μαζί με την αβεβαιότητα, έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον μου και το καλό της οικογένειας μου”!

Ενώ για την επιλογή του Εθνικού και το αν επιστρέψει στο Ηράκλειο ανέφερε: 

“Είχα αρκετές προτάσεις όμως η προσέγγιση και η πρόταση του Εθνικού ήταν πολύ κοντά σε όλα αυτά που ζητούσα και για αυτό επέλεξα να φύγω από το Ηράκλειο.

Εύχομαι να πάνε πρώτα όλα καλά για τον Εργοτέλη και να βρεθεί λύση σε όλο αυτό τον “εφιάλτη”

Θα μου λείψουν πολλά από το Ηράκλειο όμως κάποια στιγμή θα επιστρέψω και ελπίζω να είναι σε καλύτερη μοίρα και οι δυο ομάδες μεγάλες ομάδες της πόλης χωρίς προβλήματα και με ανθρώπους που να αγαπάνε το ποδόσφαιρο και να σέβονται τον Ηρακλειώτη φίλαθλο”!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook