Παρελθόν και ο Καϊμακαμούδης από τον Εργοτέλη

Ακόμα ένα σημαντικό… γρανάζι αποχαιρετά τον Εργοτέλη με τον Φώτη Καϊμακαμούδης να λύνει το συμβόλαιο του με τους “κιτρινόμαυρους” το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athleticradio.gr ο νεαρός επιθετικός αποχώρησε από τον Εργοτέλη, καθώς κανείς δεν γνωρίζει την επόμενη μέρα των “κιτρινόμαυρων”.

Τη φετινή χρονιά ο 23χρονος επιθετικός έδωσε αρκετές φορές λύσεις στον Σούλη Παπαδόπουλο είτε παίζοντας βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη θα εξετάσει προσεκτικά τις προτάσεις που έχει και θα πάρει την κατάλληλη απόφαση τις επόμενες ημέρες.

Ο Φώτης Καϊμακαμούδης μίλησε στο athleticradio.gr φανερά συγκινημένος με τα όσα έχουν συμβεί στην Κρητική ομάδα αναφέροντας: “Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν έτσι όπως τα περιμέναμε. Δημιουργήσαμε στον Εργοτέλη μια οικογένεια και καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο της ανόδου. Εύχομαι στον Εργοτέλη να καταφέρει να ξεπεράσει το διοικητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με συμπαίκτες διοίκηση και προπονητές που είχαν ήθος και αξιοπρέπεια. Φεύγω με λύπη αλλά δεν λέω αντίο αλλάς εις το επανιδείν…”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook