Κατσικοκέρης: “Τις τελευταίες στιγμές δάκρυσα…”

O πρώην πλέον επιθετικός του Εργοτέλη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αποχώρησή του από τους “κιτρινόμαυρους” αλλά και το ποδοσφαιρικό του… αύριο.  

Άκρως αποκαλυπτικός αλλά και προβληματισμένος ήταν ο Νίκος Κατσικοκέρης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι”.

Ο 29χρονος επιθετικός αναφέρθηκε για την συνάντηση με τον Γιώργο Βρέντζο, την αβεβαιότητα του Εργοτέλη και το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Τα όσα είπε ο Νίκος Κατσικοκέρης στον Athletic Radio 104,2:

Για την αποχώρηση του από τον Εργοτέλη: 

“Αλλιώς το περίμενα το φετινό καλοκαίρι και αλλιώς κατέληξε δυστυχώς εχτές το βράδυ αποχώρησα από την ομάδα μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο.. 

Επειδή ακούγονται πολλά είχα συνάντηση με τον πρόεδρο να κοιτάξουμε το μέλλον μας και αυτό που εισέπραξα ήταν μια μεγάλη απογοήτευση. Στην συζήτηση μου είπε ο πρόεδρος πως πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου και αυτό ήταν να αποχωρήσω από την ομάδα και να διαπραγματευτώ το μέλλον μου”. 

Για το κλίμα της χθεσινής συνάντησης με τον πρόεδρο:

 “Ή συζήτηση ήταν σε φιλικό κλίμα και μεγάλη συγκίνηση ο κ. Βρέτζος μου είχε δείξει εμπιστοσύνη και εγώ το ανταπέδωσα μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω. Υπήρχε αβεβαιότητα γιατί όταν βλέπεις τον πρόεδρο να σου λέει ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα να συνεχίσει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες μου έδειξαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να αποχωρήσω. Εγώ πάντως αν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα και ο Εργοτέλης βρει το δρόμο του θα τον έχω στις πρώτες μου επιλογές. Η πόρτα του Εργοτέλη είναι πάντα ανοιχτή και είναι το πρώτο μου μέλημα”.

Για τις εξελίξεις του Εργοτέλη:

“Νομίζω ότι η ομάδα εξαρτιόταν από ένα άτομο και ήθελε να χτίσει ένα όνειρο. Για εμένα ήταν μεγάλη πικρία και συγκίνηση και τις τελευταίες στιγμές δάκρυσα στεναχωρήθηκα γιατί ήταν άλλες φιλοδοξίες και όνειρα για τον Εργοτέλη. Δεν το αξίζει η ομάδα αυτό, καθώς το οικογενειακό κλίμα που είχαμε ήταν απίστευτο και το έλεγα όλη τη χρονιά και είναι κρίμα να διαλύεται έτσι απλά. Όλοι έκαναν μια τεράστια προσπάθεια όλο αυτό το χρόνο

Για το αν φανταζόταν την κατάληξη του Εργοτέλη: 

“Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου και δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανε η ομάδα σε αυτό το σημείο. Εγώ φανταζόμουν μια νέα αρχή στην Football League με άλλους στόχους μια νέα χρονιά με περισσότερες εμπειρίες”.

Τι του έμεινε από τον Εργοτέλη της φετινής σεζόν:  

“Σίγουρα ήταν ένα restart για εμένα. Ποτέ δεν τα παράτησα και ήθελα να αποδείξω ποιος είναι ο Κατσικοκέρης και ποια είναι η δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Δουλεύω σκληρά και θέλω να ξανά έρθω πάλι ψηλά και σίγουρα ο Εργοτέλης είχε ένα κίνητρο να μου το προσφέρει αυτό. Ήθελα και εγώ από την μεριά μου να δώσω τα πάντα στην ομάδα που με είχε αναδείξει”.

Για το επόμενο βήμα της καριέρας του: 

“Κάποιος πριν λίγες ημέρες μου είχε πει ότι μου πάει το νησί και όποτε έρχομαι εδώ κάνω πετυχημένες χρονιές. Εγώ θέλω να παραμείνω στο Ηράκλειο και σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά είναι η δουλειά μου από αυτό ζω και αν έχω καλή πρόταση θα φύγω από το Ηράκλειο. Θα κοιτάξω τις προτάσεις και θα ξεκαθαρίσω τις επόμενες ημέρες.

Οι στόχοι μου είναι υψηλοί. Πέρυσι έφτασα κοντά στον ΟΦΗ και φέτος δεν θα έλεγα όχι σε μια πρόταση του ΟΦΗ θα ήθελα να βοηθήσω και εγώ να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Super League”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook