“Alternatives”: “Θα επαναλάβουμε την ευθύνη όλων μας”

Oι οργανωμένοι φίλοι του Εργοτέλη κάνουν νέο κάλεσμα προς κάθε κατεύθυνση για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που υπάρχει, τονίζοντας ξανά οτι η ομάδα δεν είναι υπόθεση ενός, δύο, πέντε, δέκα, είκοσι ατόμων άλλα ολοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Γ.Σ. του Εργοτέλη της Δευτέρας μετατέθηκε για την Τετάρτη, οπότε και θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του συλλόγου για τη νέα χρονιά.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Εργοτέλη, “Alternatives” στην νέα ανακοίνωσή τους  τονίζουν:

“Μετά τη σημερινή, αναμενόμενη, αναβολή της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ, όλο το βάρος πέφτει στην Τετάρτη ( ώρα 6.30 μ.μ), ημέρα που έχει οριστεί να γίνει οριστικά η συνέλευση του Ερασιτέχνη που θα πάρει αποφάσεις για κρίσιμα θέματα.

Θα επαναλάβουμε την ευθύνη όλων μας.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν είναι υπόθεση ενός, δύο, πέντε, δέκα, είκοσι ατόμων, άσχετα αν κάποιοι, όπως και σε όλες τις ομάδες, πάντα βγαίνουν πιο μπροστά από όλους τους υπόλοιπους. 

Όμως η 88χρονη ιστορια του, το βάρος που κουβαλάει το σωματείο, δεν πρέπει να επιτρέψει σε κανέναν να μείνει μακριά, είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί, είτε έχει οικονομική επιφάνεια, είτε όχι.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα συνεχίσει να υπάρχει, οπως και να έχει, ότι αποφάσεις και να παρθούν, και μετά την Τετάρτη. 

Το ζήτημα είναι υπό ποιές συνθήκες θα μπορέσει να συνεχίσει ολόκληρο το σωματείο να λάμπει πλατιά, να εκπέμπει παντού, σε πόδόσφαιρο και μπάσκετ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ”

Ενώ είχε προηγηθεί αυτή η ανακοίνωση: 

«Μια σημαντική διαδικασία για το Σωματείο μας που θα κρίνει πολλά. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.

Απαιτείται να δώσουμε βροντερό παρών, να ακούσουμε, να συμμετέχουμε, να βγούμε από τη Συνέλευση δυνατοί και συσπειρωμένοι.

Η επιβίωση του Συλλόγου, δεν είναι υπόθεση του ενός, των δύο, των πέντε. Και αναφερόμαστε σε επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους.

Οι προσωπικές εμπάθειες και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, ας μην γίνουν άλλοθι για τους ριψάσπιδες, που ούτως ή άλλως “ψάχνονται”.

Πρώτο Ραντεβού, Δευτέρα. 18.00, στην ιστορική έδρα στο Μαρτινέγκο.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ

ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΝΑΜΕ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook