Βρέντζος: “Θέλω να βρεθεί μία λύση, αλλά σοβαρή”

Ο Γιώργος Βρέντζος μίλησε για την επόμενη μέρα του Εργοτέλη τονίζοντας: “Προσωπικά έχω εξαντληθεί, γιατί φέτος ήμουν ο μοναδικός χρηματοδότης”.

Σε αναζήτηση επενδυτή ή συμπαίκτη εξακολουθεί να βρίσκεται ο Εργοτέλης και σε πρόσφατη ανακοίνωσή της είχε μιλήσει με ανοικτά χαρτιά και είχε σημειώσει πως σοβαρή πρόταση δεν είχε προκύψει.

Τα δεδομένα, πάντως, δεν έχουν αλλάξει όπως δήλωσε ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Βρέντζος στο FL News.

«Παραμένουμε σε αναζήτηση επενδυτών ή συμπαίκτη για τη νέα ΠΑΕ», ανέφερε ο Βρέντζος και συνέχισε:

«Δεν κρύψαμε ότι αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση ως τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης. Ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση, έστω χαμηλότερα από ό,τι υπολογίζαμε. Θέλαμε ένα μετοχικό κεφάλαιο τέτοιο, ώστε να χτυπήσουμε την άνοδο, αλλά το βλέπω εξαιρετικά απίθανο.

Θέλουμε, έστω τουλάχιστον να κάνουμε μία αξιοπρεπή ομάδα που δεν θα χρωστάει αριστερά και δεξιά, όπως πολλές ομάδες στη χώρα. Αναμένουμε ως την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης και ελπίζουμε σε κάτι καλό. Προσωπικά έχω εξαντληθεί, γιατί φέτος ήμουν ο μοναδικός χρηματοδότης. Δεν ζητάω, ούτε χρήματα, ούτε τίποτα. Θέλω να βρεθεί μία λύση, αλλά σοβαρή».

Σε ό,τι αφορά στην πρόσφατη ενημέρωση του Εργοτέλη ότι δεν επρόκειτο να γίνουν συζητήσεις πριν τις 26 Ιουνίου, ο Βρέντζος σημείωσε:

«Θα μιλούσαμε από τη Δευτέρα με όλους, αλλά είμαι ειλικρινής. Είπα σε όλους ότι αν έχουν κάτι καλό, εγώ δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα μέχρι την Τετάρτη. Έχουν κάνει υπομονή όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook