Ο στόχος θα κρίνει την παραμονή του Σούλη…

To αποτέλεσμα των επαφών του Γώργου Βρέντζου, που θα καθορίσει το μπάτζετ και τον στόχο του Εργοτέλη την νέα σεζόν, είναι το “κλειδί” για την παραμονή ή όχι του Παπαδόπουλου στον πάγκο του.

Ο Εργοτέλης  μπορεί επίσημα να έχει κατεβάσει… ρολά μέχρι τις 26 Ιουνίου και ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 3ης Ιουλίου αλλά οι επαφές είναι συνεχείς.

Το κέντρο των εξελίξεων βρίσκεται στην Αθήνα με τον Γιώργο Βρέντζο, να έχει επωμιστεί το βάρος των επαφών και υπάρχει αισιοδοξία οτι θα βρεθούν συμπαίκτες – χρηματοδότες που θα συνδράμουν στην προσπάθεια της ομάδας την νέα χρονιά.

Από το αποτέλεσμα των επαφών θα καθοριστεί και το μπάτζετ αλλά και ο στόχος του Εργοτέλη την νέα σεζόν, όπου αν είναι πρωταγωνιστικός, τότε τις περισσότερες πιθανότητες να είναι προπονητής της ομάδας και την νέα χρονιά συγκεντρώνει ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής της..  ανόδου της ομάδας στην Φούτμπολ Λιγκ περιμένει τις εξελίξεις και το γεγονός οτι δεν θα κάνει κάποια κίνηση για το μέλλον του, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους “κιτρινόμαυρους”, του έχει δώσει ένα ακόμα “συν” αφού έχει εκτιμηθεί η στάση και η κατανόησή του. 

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook