listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 08:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 08:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 08:00-10:00

Σύνδεση με Real fm (Καμπουράκης - Λυριτζής)

e-radio logo

«Alternatives»: «Το αξίζατε»

Τον απολογισμός της σεζόν κάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Εργοτέλη που στην ανακοίνωσή τους κάνουν και μια ιδιαίτερη αναφορά, για πρώτη φορά φέτος, στον Γιώργο Βρέντζο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Alternatives»:

«Η φετινή χρονιά τελείωσε με την άνοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είχαμε απευθυνθεί, όταν ακόμα ήμασταν πίσω στη βαθμολογία, σε όλο το τμήμα, λέγοντας ότι το βάρος που έχουν να σηκώσουν και να φέρουν εις πέρας, θα ήταν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην μακρά ιστορία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ!

ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ!

Η φετινή άνοδος πέρασε μέσα από συμπληγάδες: Το πάγωμα από την περσινή αποχώρηση, η αβεβαιότητα που ακολούθησε, ο αγώνας χρόνου να φτιαχτεί η ομάδα κυριολεκτικά από το μηδέν, οι διάφορες ατυχίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα “χειρουργεία”, η μάχη για να απομακρυνθούν τα βαρίδια (χρέη κτλ), κάνουν την άνοδο ακόμα πιο σημαντική.

Δεν θα απονείμουμε τα εύσημα σε έναν-έναν από αυτήν εδώ την ανακοίνωση. Τους είδαμε, τους θαυμάσαμε, τους αποθεώσαμε, τους ξέρουμε. Από τον Σούλη και τον Σταύρο μέχρι τον τελευταίο παίχτη του ρόστερ, από το ιατρικό team μέχρι το τελευταίο υπάλληλο του Μαρτινέγκο. Σήκωσαν βαρύ φορτίο, σε μία κρίσιμη καμπή για το Σύλλογο και τα κατάφεραν.

Μια ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε, για πρώτη φορά φέτος, στον Γιώργο Βρέντζο. Δεν είναι η άνοδος, που θα μπορούσε ίσως και να χαθεί στη ισοβαθμία.

Είναι η φροντίδα, με λεπτομέρεια, για οτιδήποτε απασχολούσε το ποδοσφαιρικό τμήμα, η απαιτητική προσπάθεια για να συμμαζέψει το σωματείο, η μάγκικη παραχώρηση της διοίκησης του Ερασιτέχνη στη Διοικούσα (αφού είχε συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα), το γεγονός ότι έβγαλε ψυχή στα δύσκολα, όταν οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μας. Φυσικά όποιος προσπαθεί, κάνει λάθη, τα οποία πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, γι’ αυτό και δημόσια δεν αναφερθήκαμε σε καμία αγωνιστική-μεταγραφική-προπονητική επιλογή κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σχετικά με την φετινή παρουσία του κόσμου, δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε την απομάκρυνση και την αηδία που οι φίλαθλοι νιώθουν για το ποδόσφαιρο πανελλαδικά, που ισχύει η παροιμία : “όταν τα βουβάλια μαλώνουν , τη πληρώνουν τα βατράχια”. Παρόλα αυτά, η παρουσία και η στήριξη του κόσμου μας ήταν συγκινητική σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εντός και εκτός έδρας.

Το κρύο Παγκρήτιο, για άλλη μια φορά, αδίκησε την εικόνα, όμως τη νέα χρονιά η, ακόμα πιο μεγάλη, συσπείρωση είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, αφήνοντας πίσω την “ξενέρα” των περασμένων χρόνων, για την οποία ευθύνονται πολλοί και πολλά.

Για το επόμενο βήμα, θεωρούμε ότι τα πάντα πρέπει να δομηθούν σε στέρεες βάσεις, χωρίς μεγαλοστομίες και το άγχος της ανόδου. Το μακροπρόθεσμο πλάνο, το οποίο θα πρέπει να γίνει σαφές και να εξηγηθεί ξεκάθαρα στον κόσμο, θα είναι αυτό που θα μας βγάλει στα ανοιχτά αργά ή γρήγορα.

Για τα επόμενα τρέχοντα ζητήματα του Συλλόγου θα τοποθετηθούμε εν καιρώ.

ΥΓ: Περαστικά σε όσους, εντός και εκτός Κρήτης, στεναχωρήθηκαν με την επιτυχία μας. Καλά μπάνια!»».

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.