Κατσικοκέρης: “Να γίνει ο Εργοτέλης και πάλι μεγάλος”

Στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Aνατροπή και Πέναλτι” με το Νίκο Μαρκάκη, μίλησε ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη Νίκος Κατσικοκέρης, μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε η ομάδα μέσα στη σεζόν αλλά και για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κατσικοκέρης στον Athletic Radio 104,2

Για την δύσκολη χρονιά που πέρασε ο Εργοτέλης: “Μετά από μια χρονιά που η ομάδα πέρασε δύσκολα βρέθηκε ένας άνθρωπος και πήρε τον Εργοτέλη. Μάτωσε όλη τη σεζόν κάνοντας τεράστια προσπάθεια. Πάντα βρισκόταν δίπλα μας και μας βοήθησε τόσο αγωνιστικά όσα και εξωαγωνιστικά και ανταμίφθηκε για αυτό, καθώς από εχθές η ομάδα είναι πρωταθλήτρια στην Γ΄Εθνική και θεωρώ πως έχει μπει ένα μικρο λιθαράκι για να γίνει ο Εργοτέλης και πάλι μεγάλος”.

Για την προσπάθεια που έγινε φέτος στον Εργοτέλη “Εγώ από την αρχή όταν μιλήσα με τον πρόεδρο για να επιστρέψω στην ομάδα του είπα ότι θα είναι μια δύσκολη προσπαθεια και είχαμε για παραδειγμα τον ΟΦΗ. Αυτή η κατηγορία χρειάζεται μεγάλη υπομονή και επιμονή. Εμείς δόξα το θεό είχαμε πίστη ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στην βαθμολογία δεν μας πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι θα χάσουμε το πρωτάθλημα και αυτό ήταν το μεγάλο μας κλειδί, όπως και το οικογενειακό κλίμα που είχαμε όλη τη σεζόν. Μέσα στη σεζόν υπήρξαν πολλές ανακατατάξεις, όμως η ομάδα. Υπήρχε μεγάλη πίεση καθώς συνέχεια κυνηγούσαμε και όταν κυνηγάς έχει στο μυαλό σου μόνο τη νίκη. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δώσω και πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας, καθώς όταν ήρθε βρισκόμασταν 7 βαθμούς πίσω και με την ανοχή του και το πίσμα του μας πέρασε την νοοτροπία πως ο Εργοτέλης θα είναι πρωταθλήτής, καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα στον όμιλο”.

Για τα λόγια του προπονητή στην συνέντευξη τύπου: “Συμφωνώ με τον κόουτς το κλειδί θεωρώ ήταν πως υπήρχε μια αμφισβήτηση για εμάς κόντρα στον Ιωνικό. Όταν όμως αυτή η ομάδα έπαιζε για τρία αποτελέσματα και έχασε, βάζοντας ένα γκολ στο φινάλε και το πανηγύριζαν λες και πήραν πρωτάθλημα, αυτό μας έδωσε μια ώθηση και καταλάβαμε ποια ομάδα αξίζει την άνοδο παίρνοντας έτσι δύναμη για την συνέχεια”.

Για το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς: “Η κορυφαία στιγμή για φέτος ήταν το παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο, καθώς ήταν κοβμικό κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Παιρνώντας από αυτή την έδρα βάλαμε τις βάσεις για να μειώσουμε την διαφορά που υπήρχε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχαν και άλλα δύσκολα παιχνίδια, όμως αυτό ήταν το βασικότερο”.

Για τον mvp της σεζόν στον Εργοτέλη: “Για εμάς ο mvp είναι ο Παναγιώτης ο οποίος βρίσκεται μέσα στα αποδυτήρια και θα τον δείτε όταν τον έχω στην απονομή που θα σηκώσουμε το κύπελλο. Αυτός μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη αν δεν πάνε καλά τα πράγματα και μας δίνει δύναμη για το επόμενο παιχνίδι”.

Για τον Σέρχιo Λεάλ: “Ο Σέρχιo είναι μια προσωπικότητα που προσφέρει πολλά όχι μόνο στον Εργοτέλη αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Για το ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου στην Γ΄Εθνική: “Διπλή χαρά για εμένα καθώς ανταμίβονται οι κόποι μου και η δουλειά μου που κάνω όλο αυτό το καιρό. Βέβαια με έχουν βοηθήσει οι συμπαίκτες μου για αυτό το κατόρθωμα. Είναι ένα επίτευγμα που το ψάχνω σε κάθε ομάδα που πηγαίνω. Πέρυσι ήμουν πολύ κοντά φέρος το κατάφερα”.

Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν φέτος στον Εργοτέλη: “Ισχύει δεν ειναι πάντα σε καλό. Είναι μεγάλο ρίσκο καθώς πρέπει οι παίκτες να προσαρμοστούν με την ομάδα να βρουν τους συμπαίκτες του και να καταλάβουν το πλάνο του προπονητή. Για εμένα πρέπει να έχεις μεγάλο οικογενειακό κλίμα και όσοι παίκτες έρθουν να μπουν στην οικογένεια και όχι να φέρουν τη δική τους”.

Για την αφιέρωση του πρωταθλήματος: “Ήταν μία δυσκολη χρονιά και σε όλες τις δύσκολες στιγμές οι δικοί μου άνθρωποι ήταν δίπλα μου. Με στήριξαν και τους ευχαριστώ. Αφιρώνω το πρωτάθλημα στην οικογένεια μου” “Τώρα θέλω λίγες μέρες για να ξεκουραστώ και μετά θα δω το μέλλον μου. Θέλω να μείνω στο Ηράκλειο.Αυτή η πόλη μου πάει. Θέλω να μείνω εδώ”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook