Daltons: “Είμαστε περήφανοι”

Η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους συνετέλεσαν στο να ανέβει η ομάδα κατηγορία και υπόσχεται την νέα σεζόν να είναι πιο δυνατή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Εργοτέλη Daltons Club: 

“Άλλη μια χρονιά έφυγε άλλο ένα ταξίδι τέλειωσε με επιτυχία .. Το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν μας βρίσκει να επιστρέφουμε στην β εθνική πιο σοφοί πιο ώριμοι!!

Είμαστε περήφανοι και αυτό φαίνεται από την παρουσία μας στο γήπεδο φέτος όπου εμείς δώσαμε τον αγώνα της υποστήριξης της ομάδας μας με όλο μας το “είναι”!!!!!

Δεν μας είδατε συχνά σε ανακοινώσεις διότι το να λες πράγματα και να μην τα πράττεις πρώτος δεν είναι στην νοοτροπία μας!!!!

Θα περιμένουμε με αγωνία την νέα σεζόν που θα μας βρεί ένα όροφο πιο κάτω από τα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να’μαστε πιο δυνατοί…

Σίγουρα θα προσφέρουμε εικόνες όπως αυτές που παραθέτουμε και η φωνή μας θα ενισχύει πάντα τις προσπάθειες των παικτών!!!

Από σήμερα ζούμε το μισό μας όνειρο!!!!! Τέλος θα ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν την προσπάθεια μας φέτος , τον τρελό μας πρόεδρο, τους παίκτες και προπονητές που πέρασαν από την ομάδα και όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο….

Κλείνοντας να αναφέρω ότι δεν θα ασχοληθούμε με όσους καρπώθηκαν η προσπάθησαν να καρπωθούν και φέτος το έργο του συνδέσμου μας!!!

Φωνή, πάθος, έρωτα και υποστήριξη στην ομάδα είναι συνώνυμα της Λέσχης φίλων Εργοτέλη Daltons Club”!!!!!!!!

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook