“Alternatives”: “Συνεχίζουμε ακάθεκτοι”

Οι οργανωμένοι του Εργοτέλη σε ανακοίνωσή τους τονίζουν οτι μένουν ακόμα επτά Τελικοί και για το ματς με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αναφέρουν: “Ένα είναι δεδομένο: ότι οι Εργοτελίτες-ισσες, θα κάνουν τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι παίζουν σπίτι τους στα Χανιά”.

Η ανακοίνωση των  “Alternatives”:

«Χθες (σ.σ Την Κυριακή) στο Παγκρήτιο έφυγε ο πρώτος από τους 8 τελικούς. Μένουν άλλοι 7.  Με μία άνετη νίκη, από αυτές που μας έλειπαν και είχαμε να δούμε αρκετό καιρό.

Το μυστικό ήταν αυτό που είχαμε πει: Πνίξιμο του αντιπάλου από το πρώτο λεπτό και το γκολ θα ερχόταν, όπως και έγινε.

Η εμφάνιση της ομάδας δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, παρόλο που θα μπορούσε να είναι λιγότερο χαλαρή και πιο προσεκτική σε αρκετές στιγμές.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Επόμενος τελικός, επόμενη στάση, γήπεδο Μουρνιών, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του ΙΝΚΑ στις 2 Απρίλη. 

Ένα είναι δεδομένο: ότι οι Εργοτελίτες-ισσες, θα κάνουν τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι παίζουν σπίτι τους. Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

Σχετικά με το μπασκετικό τμήμα, επικρατεί παγωμάρα σε όλους μας. Στα εναπομείναντα ματς καλούμε τους παίχτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας να παίξουν για την τιμή της φανέλας, την ιστορία της ομάδας, όπως κάνουν τόσο καιρό, παρά τις δυσκολίες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες για τη φετινή πορεία.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
VENCEREMOS».

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook