Ο Μανώλης Νικολακάκης στον Athletic Radio 104,2

Ο δεξιός μπακ του Εργοτέλη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μάχη της ανόδου, έπλεξε το εγκώμιο του Σούλη Παπαδόπουλου εκφράζοντας την πίστη του ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για την Stoiximan.gr Football League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Νικολακάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την διαφορά των δύο βαθμών από τον Ιωνικό: “Το ότι είμαστε πίσω στην βαθμολογία, είναι από δικά μας λάθη. Εννοώ ότι κάναμε πολλά λάθη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ μιλάω για το διάστημα που είμαι εδώ, ο Εργοτέλης είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια, έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, δεν δέχεται σχεδόν καμία φάση και από την άλλη πλευρά δημιουργεί πολλές ευκαιρίες”.

Για τις απώλειες στο Παγκρήτιο Στάδιο: “Είναι ένα γήπεδο που βοηθάει τους αντιπάλους μας να παίζουν στην αντεπίθεση. Ο Εργοτέλης δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να βελτιώνεται. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά και όλοι να έχουμε την υγειά μας ώστε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Μια καλή εμφάνιση μπορεί να κερδίσει και την διαιτησία γιατί ο Εργοτέλης είναι ανώτερος από όλες τις ομάδες. Ακόμα και με την Προοδευτική όπου υπήρχε μια κακή διαιτησία, η ισοπαλία ήρθε ως αποτέλεσμα της δικής μας εμφάνισης”.

Για το ρόστερ του Εργοτέλη: “Έχουμε παίκτες που έχουν θέση σε όλα τα ρόστερ της Football League. Δημιουργεί φάσεις, είμαστε πολύ καλοί στο τακτικό κομμάτι και όσο δουλεύεις, θα έρθει και το αποτέλεσμα”.

Για την συμπαράσταση του κόσμου: “Μπορεί να έχουμε λίγους αλλά πιστούς οπαδούς. Όλα εξαρτώνται από εμάς και είμαι αισιόδοξος. Ο κύριος Βρέντζος κάνει υπερπροσπάθεια γιατί δίνει αρκετά χρήματα και υπάρχουν μηδενικά έσοδα”.

Για την παρουσία του στην Λάρισα: “Το πέρασμα μου από την Λάρισα θα το θυμάμαι σε όλη μου την ζωή και αυτό ισχύει επειδή έχω μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που στηρίζεται από τις προσωπικές σχέσεις. Πέρα από την άνοδο όπου βοήθησα και εγώ με τον οποιονδήποτε τρόπο ώστε μια ιστορική ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, ένιωσα ότι ήμουν ένας σημαντικός άνθρωπος”.

Για την αποχώρηση του από τα Τρίκαλα και την μεταγραφή του στον Εργοτέλη: “Η απόφαση μου να πάω στα Τρίκαλα ήρθε επειδή πήγα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Η επιλογή μου να έρθω στον Εργοτέλη δεν ήταν δύσκολη. Τα πάντα για εμένα είναι να υπάρχουν καλοί άνθρωποι σε έναν σύλλογο. Δεν το σκέφτηκα σε καμία περίπτωση γιατί στις συνομιλίες μου με τον κύριο Βρέντζο μου έδειξε ήθος και αγάπη για τους ποδοσφαιριστές του. Ο κύριος Γιαλιάς ήθελε να με κρατήσει στα Τρίκαλα αλλά επειδή δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω κανέναν, θεώρησα σωστό να φύγω ώστε να πάω σε μια ομάδα που να νιώθω σημαντικός. Ήρθα στον Εργοτέλη και είμαι πολύ χαρούμενος. Μοναδικός μου στόχος είναι να ανέβει η ομάδα, δεν είμαι σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής αλλά στον Εργοτέλη”.

Για την μάχη της ανόδου στην Stoiximan.gr Football League: “Από τα παιχνίδια που έχω δει, έχω διαπιστώσει ότι ο Απόλλωνας με την Λαμία είναι οι πιο σοβαρές ομάδες και δεν δέχονται εύκολα γκολ. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και όχι το εμείς. Εύχομαι στον ΟΦΗ τα καλύτερα, ο πατέρας μου, μου μιλούσε για τον ΟΦΗ και η αλήθεια είναι ότι λείπουν από την Σούπερ Λιγκ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook