Ανατροπή ουσίας και ψυχολογίας…

Ο Εργοτέλης ναι μεν θα κάνει το ρεπό του ενώ βρίσκεται στο -2 από την κορυφή, ωστόσο με το “ψυχωμένο” τρίποντο κόντρα στον Ιάλυσο (1-2) παραμένει ζωντανός στο κόλπο της ανόδου.

Ο Εργοτέλης κάνει πρωταθλητισμό, και έχοντας αρκετές βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα που τον έχουν φέρει στην δεύτερη θέση, παίζει με την… πλάτη στον τοίχο σε κάθε ματς και το παραμικρό λάθος θα του κοστίσει.

Το σκληρό “μπραντ εφέρ” με τον Ιωνικό συνεχίζεται και κάθε νίκη μετράει διπλά, αφού πέρα από την ουσία σου προσφέρει και ψυχολογία.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στο -2 από την κορυφή και έτσι θα πάνε στο ρεπό τους την προσεχή Κυριακή. Ο Ιωνικός εκείνη την μέρα παίζει το κλασικό ντέρμπι με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Πάντως η νίκη με τον Ιάλυσο (1-2) με το γκολ – πέναλτι του Κατσικοκέρη στις καθυστερήσεις με ανατροπή, διατηρεί τον Εργοτέλη ζωντανό στο κόλπο της παραμονής και μένει να δούμε αν επαληθευτεί ο Σούλης Παπαδόπουλος που μετά το ματς στης Ρόδου ανέφερε: “Αφού δεν χάσαμε σήμερα, και κερδίσαμε, δύσκολα θα ξαναχάσουμε μέχρι το τέλος”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook