Πρέπει να γίνει… Killer

Ο Εργοτέλης έκανε πολλές φάσεις στο ματς με την Προοδευτική αλλά το γκολ δεν ήρθε, άσχετα από τις διαιτητικές… ομορφιές, και το… πάθημα μένει να δούμε αν του έγινε… μάθημα ενόψη του ματς με τον Ιάλυσο στην Ρόδο.

Πολλά ειπώθηκαν και πολλή… μελάνη χύθηκε, για τις άστοχες διαιτητικές αποφάσεις του Τσαγκαράκη και των βοηθών του στο άτυχο ματς με την Προοδευτική (0-0), αλλά σίγουρα ένα άλλο στοιχείο προβληματισμού που προέκυψε από το ματς είναι η επιθετική δυστοκία των παικτών του Εργοτέλη.

Ναι μεν η ομάδα έκανε πολλές φάσεις, άσχετα αν δύο τέρματα δεν μέτρησαν ως οφ σάϊντ, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε και έτσι δεν ήρθε και το τρίποντο.

Άλλωστε είναι γνωστό οτι όταν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις. Στις τελευταίες προπονήσεις ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλάει συνεχώς στους παίκτες του για την αποτελεσματικότητα που πρέπει να έχουν δείχνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην τελική προσπάθεια.

Ο Εργοτέλης στο ματς με τον Ιάλυσο στην Ρόδο την Κυριακή, αλλά και σε αυτά που ακολουθούν θα πρέπει να είναι… Killer, και με αυτό το “δολοφονικό” πνεύμα να πορευτεί ως το τέλος.

Παίκτες να σκοράρουν έχει (Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καϊμακαμούδης) ενώ έχει πάρει φέτος γκολ και από άλλους παίκτες σε κρίσιμα ματς.

Μοναδικό πρόβλημα για τους “κιτρινόμαυρους” την Κυριακή είναι ο τραυματίας Βογιατζής.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook