Χέρι – χέρι με τον… Κατσικοκέρη

Ο επιθετικός του Εργοτέλη ήταν ο πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων του Εργοτέλη, που επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού στο Παγκρήτιο στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου της Γ εθνικής. Ισόβαθμες πλέον οι δύο ομάδες στην πρώτη θέση με τους “κιτρινόμαυρους” να δέχονται γκολ στις καθυστερήσεις και να υστερούν στην ισοβαθμία καθώς είχαν χάσει με 2-0 στην Νεάπολη.

Ο Εργοτέλης πήρε αυτό που ήθελε, την νίκη με 2-1,αλλά δεν κάλυψε το σκορ του πρώτου αγώνα 2-0 και ενώ έπιασε στην κορυφή τον Ιωνικό στους 36 βαθμούς στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής υστερεί στην ισοβαθμία.

Οι “κιτρινόμαυροι”… καθάρισαν τον Ιωνικό σε 2 λεπτά αφού σκόραραν από το 75′ έως το 77′ με τον Κατσικοκέρη εκτελεστή και τον Λεάλ δημιουργό!

Όμως ο Καραλής με φάουλ, που αμφισβητήθηκε έντονα στο 94΄σκόραρε και άφησε μία… γλυκόπικρη γεύση στα χείλη όλων στο φινάλε, όπου δε έλειψε η ένταση μεταξύ παικτών.

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο ματς, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και τις ευκαιρίες ενώ ο Ιωνικός είχε “κλειστεί” καλά καθώς τον “βόλευε” και η ισοπαλία.

Τελικά τα γκολ ήρθαν και αυτή η η νίκη δίνει στον Εργοτέλη την δυνατότητα να βρεθεί με συγκάτοικο τον Ιωνικό στην κορυφή αν και στο τέλος… χάλασε η δουλειά από έναν πρώην παίκτη του, τον Καραλή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαραβίνος (Αθηνών) με βοηθούς τους Λυμπερόπουλο (Αθηνών) και Πολυχρονιάδη (Ανατολικής Αττικής).

Oι συνθέσεις:

Εργοτέλης:
Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Μπάτζιος, Ρουσάκης (60′ Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερτζίνιο (89′ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (79′ Γκοτσούλιας)

Ιωνικός:
Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μαρής, Μεϊμάρογλου, Μάνιας (46′ Ζαφειρίδης), Ασάνοβιτς (58′ Σαπαλίδης), Αργυρίου, Πέεφ, Σιμιτζής (79′ Καραλής) , Κρητικός, Καμαρά.
Εκτός αποστολής για τον Εργοτέλη έμειναν οι Καρράς (που είχε πετύχει αυτογκόλ την περασμένη αγωνιστική στην Ραφήνα) και Μπρατσιάνι!

Η εξέλιξη του ματς:

Μακρινό σουτ του Καμαρά άουτ στο 2′.

Δεν μπορεί ο Mισέλ να σκοράρει με προβολή καθώς δεν βρίσκει την μπάλα μετά από φάουλ του Λεάλ στο 6′.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη στο 9′ με δυνατό σουτ του Βελλίνη από το ύψος της μικρής περιοχής που διώχνει ο Παναγόπουλος σε κόρνερ.

Καλό “χτύπημα” φάουλ από τον Λέάλ το “‘βγαλε” ο Παναγόπουλος σε κόρνερ στο 29′.

Φοβερή διπλή φάση για τον Εργοτέλη στο 40′ με τον Λεάλ να βγαίνει μόνος από τα πλάγια και να δίνει πάσα πάρε βάλε στον Βελλίνη αλλά ο Παναγόπουλος απόκρουσε εντυπωσιακά και στην συνέχεια ο Κατσικοκέρης δεν μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά και πάλι ο πορτιέρε του Ιωνικού έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 44′ νέα φάση για τον Εργοτέλη με το πλασέ του Βελλίνη να περνάει άουτ.

Σουτ του Αργυρίου απόκρουσε ο Βασιλειάδης στο 45’.

Ημίχρονο στο Παγκρήτιο, 0-0.

Κεφαλιά του Ασάνοβιτς άουτ στο 49′.

Άστοχη κεφαλιά από τον Κατσικοκέρη στο 50′.

O Kατσικοκέρης σουτάρει αλλά ο Ασάνοβιτς βάζει την κόντρα και σώζει σε κόρνερ στο 54′.
Στο 57′ σουτ του Πέεφ άουτ.

Γκοοοοοοοοοοοοολ! 1-0! Κατσικοκέρης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λεάλ στο 75′.

Γκοοοολ! 2-0! Πάλι ο Κατσικοκέρης μεπλασέ στο 77′ μετά από σουτ του Λεάλ που απόκρουσε ο Παναγόπουλος! ΑΠΟΘΕΩΣΗ!

Κεφαλιά του Καμάρα άουτ στο 79′.
Ευκαιρία με τον Κατσικοκέρη στο 86′ που δεν πλασάρει σωστά.

Ο Καραλής σκοράρει 2-1 με αμφισβητούμενο φάουλ στις καθυστερήσεις…

Τελικό αποτέλεσμα, 2-1

Η εξέλιξη του ματς λεπτό προς λεπτό στο LIVE CENTER athleticradio.gr:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook