Στο -7 που έγινε -2 στάθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος

“Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι 7 βαθμοί από την κορυφή έχουν γίνει 2 σε 10 μέρες”, ανέφερε μετά το διπλό στην Ρόδο ο τεχνικός του Εργοτελη.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ρόδο (0-3), ο προπονητής του Εργοτέλη Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, τόσο για τον αντίπαλο που είναι χαμηλά στη βαθμολογία αλλά έχει νέο και άξιο προπονητή, όσο και για εμάς που ήταν το 2ο ματς για μένα και θέλουμε να παίζουμε το ίδιο καλά εντός και εκτός έδρας.

Στο 1ο ημίχρονο είχαμε προβλήματα γιατί ο αντίπαλος ξεκίνησε με διαφορετικό σχηματισμό απ’ ότι περιμέναμε, λόγω της αλλαγής του προπονητή, κάτι που μας αιφνιδίασε, όμως ο τερματοφύλακας μας στη φάση του 6’ που προήλθε από δικό μας λάθος έκανε μια σωτήρια απόκρουση. Οι αντίπαλοι πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα, κέρδιζαν τις μονομαχίες και ήταν επικίνδυνοι γιατί ήταν κοντά στην περιοχή μας, παρότι δεν μας δημιούργησαν άλλη φάση.

Στην ανάπαυλα μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και στο 2ο ημίχρονο αλλάξαμε το σχηματισμό μας, ενώ βοήθησαν πάρα πολύ και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Αν δεν έχεις δουλέψει δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές γενικά για να έρθει το παιχνίδι όπως θέλεις.

Στο λίγο χρόνο που είμαι στον Εργοτέλη είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές γιατί δουλεύουν πάρα πολύ. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ με το φάουλ του Λεάλ, το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να «ξεμπουκώσουμε» από το άγχος που έχουμε γιατί κυνηγάμε την κορυφή και στη συνέχεια ήρθαν σχετικά εύκολα το 2ο και το 3ο γκολ.

Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι και πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και είμαι ευχαριστημένος που δεν δεχθήκαμε γκολ για ακόμη ένα παιχνίδι, γιατί όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό και δεν δέχεσαι γκολ είσαι κοντά στο στόχο σου.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι 7 βαθμοί από την κορυφή έχουν γίνει 2 σε 10 μέρες. Αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα, το σημαντικό είναι να είμαστε καλά στην αυριανή προπόνηση. Συγχαρητήρια στη Ρόδο και στον προπονητή της γιατί μας δυσκόλεψε αρκετά ειδικά στο 1ο ημίχρονο».

Πηγή: Xxsports. Org

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook